Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10+1 dolog, amivel idegesíted az ismerőseidet Facebookon

10+1 dolog, amivel idegesíted az ismerőseidet Facebookon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ma mindenki használja a Facebookot. Sőt, néhányan már le is szokott róla, mert mostanában ez a divat. De egyvalamiben megegyezhetünk, mindenkinek vannak olyan ismerősei, akik nem arra használják a portált, amire kellene. Vagy pont te használod rosszul?

1. PERCRŐL PERCRE POSZTOLD A NAPODAT

Tele vannak a közösségi platformok fölösleges információkkal. Amúgy is elég nehéz megszűrni a számunkra értékes tartalmakat, ne te legyél az az ember, aki “teleszemeteli” mások hírfolyamát. Még az anyukádat sem érdekli minden másodpercben, hogy mit csinálsz, nemhogy a barátaidat. Ez inkább bosszantó. A Facebook nem arra való, hogy az összes gondolatodat, észrevételedet, szerinted vicces hozzászólásodat kiposztold. Ha folyamatosan csipogni akarsz a légüres térbe, akkor menj a Twitterre.

2. MEGJELÖLNI, VAGY NEM MEGJELÖLNI?

Mielőtt bejelölnéd a legjobb barátodat egy olyan képen, amin te tökéletes nézel ki, ő meg úgy mint egy félőrült – inkább kérdezd meg tőle, szeretné-e a nyilvánossággal is tudatni pszichikai állapotát. Kivéve, ha nem akarod te is viszont látni magad, egy kínos részeg éjszakán, vagy egy előnytelen bikinis pózban lőtt fotón. Igen, mi is így gondoltuk!

3. SZERETLEK! ÉN IS NAGYON NYUSZMUSZ! NEM, MERT ÉN JOBBAN!

Mind láttuk már. A párok, akik naponta 50-szer mondják el egymásnak, hogy “SZERETLEK”, és nagyon reméljük, hogy néha szóban is elhangzik köztük ez a mondat. Nem érdekel senkit, oké? Ugyan ez vonatkozik a 100 szálas rózsacsokorra, a meglepetés reggelire, és minden olyan romantikus pillanatra, amt ketten kellene megélnetek. Te vagy a legszerencsésebb a világon! Most elmondtuk, de ne told a képünkbe többször. Amúgy a tanulmányok kimutatták – azok, akik dicsekednek a kapcsolatukkal Facebokkon, valójában bizonytalanok, és nagyon ingatag lábakon áll az a bizonyos love story.

Min borulunk még ki? Ha kíváncsi vagy a többi idegesítő szokásra, akkor kattints ide a lista folytatásáért!

Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!