Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szívszorító történet szál, amit kivágtak az Igazából szerelemből

Szívszorító történet szál, amit kivágtak az Igazából szerelemből
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az egyik nagy kedvenc karácsonyi filmből előkerült egy törölt jelenet, ami egy leszbikus pár szomorú történetét meséli el.

Az Igazából szerelem elbűvölő film a szerelemről, szeretetről, családról, és az élet nehéz helyzeteiről. Mind jól ismerjük a különböző történet szálak szereplőit, akik 2003-as filmben feltűntek:

Ebben a kivágott jelenetben pedig egy leszbikus pár szomorú történetét ismerhetjük meg, ami még árnyaltabbá tette volna az egyébként is sokszínű történetet:

Az eredeti, mozikba majd tévébe került filmben csak heteroszexuális párokat mutatnak be, de mint kiderült, tervben volt egy azonos nemű pár történetének bemutatása is.

A végül törölt jelenetben az igazgatónőt láthatjuk, akinek a tervek szerint konfliktusa lett volna Emma Thompson fiával egy iskolai fogalmazás miatt. Hazaérve női élettársának mesélte el a történteket, aki szemmel láthatóan beteg, majd a jelenet végén ki is derül, hogy elhunyt. A rendező nagyon sajnálta, hogy ezt a részt végül kivágták a filmből.

Egyszer csak összefutunk ezzel az igazgatónővel, és bármennyire is ellenszenvesnek tűnik,az életben minden személynek akivel életed során találkozol, megvan a saját bonyolult szerelmi története.

- mondta a rendező.

Szerinted jó lett volna, ha az egynemű szerelem is bemutatásra kerül a filmben?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!