Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Buktasd le! Az önbizalomhiány 4 csalóka jele

Europress
Buktasd le! Az önbizalomhiány 4 csalóka jele
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Lehet, hogy eddig pont beképzeltnek hitted…

1. Próbálja elérni, hogy kételkedj magadban

Ha az illető jelenlétében mindig úgy érzed, hogy nem vagy elég jó, vagy másmilyennek kellene lenned, gyanús, hogy pont ő az, akinek az önbizalma nincs rendben. Félreérthetetlen ismérv, ha egyébként nincs ilyen problémád, csak az adott személy közelében.


2. Folyton bizonygatja az érdemeit

A szavaival és a nonverbális viselkedésével egyaránt felsőbbrendűséget sugároz – mintha szándékosan, erőlködve akarna tekintélyt parancsolni. Ha állandóan dicsekszik, hogy milyen fantasztikus az élete, milyen anyagi javakra tett szert, vagy éppen hány egyetemet végzett el, inkább ne maradj a bűvkörében!”


3. Jellemző rá a burkolt dicsekvés

A hencegés azon formájáról van szó, amit szégyellős és önbecsmérlő megjegyzés köntösében tesznek közzé. Ide tartoznak például azok a Facebook-állapotfrissítések, mint a „belefáradtam az örökös mosogatásba :(”, véletlenül egy saját süteményremek képével illusztrálva.

Olvasd el ezt is!


4. Semmi sem elég jó neki

Mintha kétszer olyan magasra tette volna a mércét, mint te. Néha kicsit sznobnak tűnik, de látszik rajta, hogy nem gondolja teljesen komolyan. Pláne, mivel valószínűleg ő sem felel meg saját magának…


Te ráismertél valakire a fentiekből?

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!