Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ha elhagy az erőd: 4 hatásos energetizáló trükk

Europress
Ha elhagy az erőd: 4 hatásos energetizáló trükk
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A folytonos rohanásban néha annyira lemerülsz, hogy össze sem bírod magad kaparni? Vesd be az alábbi energetizáló trükköket, és új erőre kapsz!

1) Mozogj többet!
Ne csak a szimpla edzésekre gondolj, hanem vigyél több mozgást az egész életedbe. Állj fel óránként, használd a lépcsőt és mászkálj telefonálás közben!2) Szakíts időt magadra!
Minden egyes nap szakíts egy-két alkalommal időt arra, amikor csak magaddal foglalkozol 5 percig. Ez lehet meditáció, nyújtás, ücsörgés a kedvenc kapucsínód fölött, a lényeg, hogy rólad szóljon.3) Nyakmasszázs
Amikor azt érzed, hogy elhagy minden erőd, masszírozd meg saját magadnak a nyakadat, csuklyás izmodat, és vakargasd át alul a hajtövedet is. Ezzel felpezsdíted a vérkeringésedet, és frissebb leszel.4) Narancsillat
Tarts magadnál narancs vagy egyéb citrus illatú illóolajat, és párologtasd, vagy csak szimplán szippants bele. Azonnal felébreszti az érzékeidet!Beveted valamelyiket?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!