Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csillagjegyed szerint így viselkedsz, ha szerelmes leszel

Europress
Csillagjegyed szerint így viselkedsz, ha szerelmes leszel
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kibújsz a bőrödből – de hogyan és mennyire?

Kos

Nem vársz rá, hogy ő tegye meg a legnagyobb lépéseket. Csillapíthatatlan vágyaidtól fűtve valósággal lerohanod a célszemélyt, aki remélhetőleg igencsak díjazza ezt.


Bika

A te szerelmedet bizony ki kell érdemelni. Nagyon erős érzéseid vannak, ám csak ritkán lobbansz lángra – akkor viszont ezer fokon égsz, és úgy pörögsz, mint a ringlispíl.


Ikrek

Számodra véget nem érő misztérium a szerelem. Inkább az eszedre hallgatsz, mintsem a szívedre, ezért iszonyúan bosszant, hogy nem tudod előre kiszámítani a másikat.

Olvasd el ezt is!


Rák

Azonnal feléled benned a fészekrakó ösztön. Legszívesebben már a második randin körbehurcolnád őt a családod és a barátaid előtt, aztán meg is szerveznéd az esküvőt.


Oroszlán

Mindent felemésztő szenvedély ragad magával, igazi megszállottság. Másra sem tudsz gondolni, s még akkor is hiányzik egy kicsit, amikor az ágy másik felére merészkedik.


Szűz

Túlgondolod ezt is, mint úgy általában mindent. Hiába vannak ott a pillangók a gyomrodban, kedveskedő szavak helyett inkább szarkasztikus megjegyzéseket intézel szegény úriemberhez.


Mérleg

Kibillensz az egyensúlyból, hiszen szüntelen boldogságot keresel – és ebbe az sem fér bele, ha éppen hiányzik, mert nincs veled. Az apró gesztusok mögött azonban meglátod a lényeget.


Skorpió

Falakat döntögető érzelmeid hajlamossá tesznek arra, hogy egy kicsit kisajátítsd a párodat. Félelem és feltétel nélkül tudsz viszont szeretni, ami hatalmas érték.


Nyilas

Számodra a szerelem nem más, mint az önmegismerés újabb útja. Lelkesen vágsz bele, s mivel alapjáraton is szenvedélyes vagy, ilyenkor valóságos tornádóvá változol.

Olvasd el ezt is!


Bak

Úgy érzed, mindent muszáj megtenned azért, hogy a kapcsolat a lehető legjobban működjön. Pedig nem feltétlenül szerencsés minden felelősséget a saját hátadon cipelni – meg is lehet őket osztani.


Vízöntő

Folyton meg akarod menteni a világot, a szerelmedet meg aztán pláne. Akkor csap le rád a nagy érzés, amikor végképp nem számítasz rá. Kapcsolatotok célja a közös tanulás.


Halak

Száz százalékos odaadásra vagy képes, az ő kedvenc étele ezentúl a te favoritod is egyben. Olyannyira csúcsra járatod az álmodozást, hogy még a villanypóznák is veszélyt jelentenek rád séta közben.


Magadra ismertél?

Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Végre! Végre! Mihalik Enikő megmutatta új szerelmét - íme a nagyon cuki fotó!

Időbe telt, mire a magyar szépség rászánta magát az első közös szelfire, amit a rajongóinak is megmutatott.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!