Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Biztonsági tippek esti futáshoz

Europress
Biztonsági tippek esti futáshoz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ne rettegj, csak figyelj!

1. Ne kalandozzon el a figyelmed!

Futás közben könnyen magukkal sodorhatnak a gondolatok – onnantól kezdve, hogy mi legyen holnap ebédre egészen a következő munkahelyi projekt leadásáig. Ez sajnos megnöveli a reakcióidődet, tehát célszerűbb nappalra tartogatni.

Olvasd el ezt is!


2. Fuss ismert útvonalon!

Nem most jött el az ideje annak, hogy kipróbálj egy új helyszínt vagy útvonalat. Sőt, érdemes olyan környezetet választanod, amiben minden fát jól ismersz, mert így könnyebben kiszúrhatod, ha valami nem stimmel.


3. Legyen nálad igazolvány!

Mindig tartsd magadnál azt az igazolványodat, amelyiket szerinted a legpraktikusabb. Lehet személyi, diák vagy jogsi – a lényeg, hogy szükség esetén tudd magadat a hivatalos szervek előtt igazolni.

Olvasd el ezt is!


4. Ne kocogj egyedül!

Tegyél szert egy futócimborára, vagy csatlakozz egy futócsoporthoz! Ez minden idők egyik leghatékonyabb biztonsági tippje, szóval érdemes megfogadnod.


5. Vigyél magaddal telefont!

A nyilvánvaló elérhetőség mellett olyan alkalmazásokat is bevethetsz, amelyek követik a hollétedet, és akár egyetlen mozdulattal segélyhívást küldenek. Az ingyenes bSafe például bármikor értesíti a kiválasztott kontaktokat.


6. Ne hallgass zenét!

A zene tényleg kellemesebbé teszi a sportolást, de egy amerikai kutatás szerint a futókat érő közlekedési balesetek jelentős része azokkal történik, akik sötétben és fülhallgatóval vágnak neki. Szörnyű, de az ilyenek 70%-a halállal végződik…


Te szoktál sötétben futni?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!