Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ez a bizonyíték: aki kávézik, tovább él

Europress
Ez a bizonyíték: aki kávézik, tovább él
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A kávé egy csomó betegség kockázatát csökkenti!

A kávérajongók tovább élhetnek, hiszen a közkedvelt ital csökkenti a szívbetegségek és az idegrendszeri gondok miatti korai halálozás kockázatát.

Olvasd el ezt is!

„Az emberek gyakran azt hiszik, hogy a kávézás káros szenvedély, amiről le kéne szokni” – magyarázta a kutatást vezető Dr. Frank Hu, a Harvard oktatója.

A szakértő viszont azt is hozzátette, hogy rengeteg korábbi tudományos eredmény támasztja alá: a mérsékelt kávéfogyasztás több betegség veszélyét is segít mérsékelni, a cukorbetegségtől kezdve egészen a szklerózis multiplexig.

A mostani kutatáshoz 30 évig kísértek figyelemmel több mint 200 000 főt, akiknél bebizonyosodott, hogy a napi 3-5 csésze kávét ivóknál 15%-kal alacsonyabb a halálozás kockázata, mint a többieknél. A kávézás főleg a szívbetegség, a stroke, az idegrendszeri kórképek és az öngyilkosság kockázatának csökkenésével állt összefüggésben.

Olvasd el ezt is!

A hagyományos és a koffeinmentes kávé egyaránt jót tesz – tette hozzá a kutatócsoport, aminek a tagjai egyúttal figyelmeztettek is, hogy nem ok-okozati kapcsolatról van szó, illetve további kutatás szükséges a témában.


Te mennyi kávét iszol naponta?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!