Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kérdés: jó ötlet másnaposan edzeni?

Europress
Kérdés: jó ötlet másnaposan edzeni?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A macskajajra mindenkinek megvan a bevált módszere: egy üveg kóla, friss smoothie, a jó öreg rántotta vagy mondjuk a friss levegő!

Viszont az edzés és a másnaposság kapcsolatáról eltérőek a vélemények. Van, aki azt mondja, hogy szó szerint kiizzadja tőle a macskajajt, más viszont fel sem bír olyankor kelni az ágyból, nem hogy sportolni menjen. Szakértők szerint a legjobb, ha jól kialszod magad, mer az a legjobb gyógyír, de ha már mozogni akarsz, csak egy nagyon könnyed mozgásformát válassz. Igaz, hogy az anyagcsere és vérkeringés pörgetésével gyorsabban kiűzheted a testedből a méreganyagokat, de ha fáj a fejed, vagy ég a gyomrod inkább maradj otthon.


Igyál egy gyömbérteát, ami megnyugtatja a hasad, és igyál minél több szoba-hőmérsékletű vizet. Aztán készíts smoothie-t banánból, bogyós gyümölcsökből, spenótból, mézből, gyömbérből és kókuszvízből. Ez olyan ütős kombináció, ami gyorsan segít jobban lenni. Sok benne a vitamin, a kálium, a magnézium, így elűzi a szédülést, a rosszullétet és a fejfájást is. Kerüld a narancslevet, mert az irritálja a gyomrot, a kávé pedig a vérnyomásodnak nem tesz jót.Ami tehát fontos, ha mindenképpen sportolni akarsz: ne vidd túlzásba az edzést, nem ez az a pillanat, amikor teljesen fel kellkészülnöd a maratonra. Egy visszafogott egyenletes terhelésű 30-40 perces mozgásformát válassz (pl. bringázás), előtte pedig hidratálj megfelelően!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!