Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 motivációs tipp Hosszú Katinkától

Instagram - Hosszú Katinka
3 motivációs tipp Hosszú Katinkától
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hosszú Katinka a legsikeresebb magyar úszónő, így van mit tanulni tőle, ha kitartásról és motivációról van szó!

A héten adta ki legújabb könyvét, az Iron Lady – Az átalakulást, amelyben újabb energialöketet ad azoknak az olvasóinak, akiknek olykor szükségük van egy kis inspirációra, ha elfogy a lelkesedésük!

Hogy mit tanulhatsz Katinkától?1) Ha sikert szeretnél elérni, nem hagyhatod ki a különböző lépcsőfokokat! Van, hogy vissza is kell lépned ahhoz, hogy később feljebb juss. Az a fontos, hogy olyankor se add fel. A siker nem hullik csak úgy az öledbe, meg kell dolgoznod érte.2) Minden egyes nap úgy feküdj le aludni, hogy te mindent megtettél a célodért aznap, amit megtehettél. Mindegy, hogy félmaratont akarsz futni, vagy a mindennapi teendőket szeretnéd maximálisan elvégezni, tegyél meg minden tőled telhetőt.3) Engedd el a múltbeli hibáidat, kudarcaidat, és csak a jelenre koncentrálj. A korábbi nehézségeken való görcsölés a mostani céljaidban is meggátol. Ne rágódj rajtuk!+1) Egyél úgy, mint egy bajnok! Katinka saját termékcsaládja, az Iron Series elérhető a Biotech-nél, amelynek legfontosabb része az Iron Meal étkezést helyettesítő italpor. Neked való, ha úgy érzed minden nap keményen küzdesz, vagy szeretnél egészségesebbé válni!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!