Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

JOY-napok kívánságlista – szerkesztőnk, Nagy Boldizsár kedvencei

JOY-napok kívánságlista – szerkesztőnk, Nagy Boldizsár kedvencei
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindjárt JOY napok! 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz!

1. Elsőként tuti, hogy a Líra valamelyik könyvesboltjába ugrom be, mert van egy hosszú listám arról, mit akarok még idén elolvasni (a legfontosabbak: Benjamin Alire Sáenz:Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában, David Levithan: Hold me Closer - Engedj közelebb!, és a Harry Potter és a bölcsek köve új, illusztrált kiadása!).

Mivel 20% kedvezménnyel vásárolhatok, több mint kétezer forintot is spórolok (amin szerintem egy újabb könyvet fogok venni).


2. A Butlersben rengeteg Peanuts-cuccot lehet most kapni, és mivel Charlie Brown gyerekkorom óta a kedvencem, attól félek, hogy itt rengeteg spórolt pénzem fog itt elmenni, és újabb polcot kell fölszerelnem a konyhába a hülye bögréimnek – de legalább az vigasztal, hogy itt is 20% kedvezménnyel tudok vásárolni 5000 forint felett!


3. Flanel ingből sosem elég, úgyhogy be fogok ugrani a Columbiába is, mert kinéztem egy klassz barna kockásat és egy kéket is (de ha már ott vagyok, szerintem azt a piros bojtos sapkát is megveszem, ami jól megy majd a vastag piros kesztyűmhöz)!


Te miket szemeltél ki magadnak?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!