Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

JOY-napok kívánságlista – szerkesztőnk, Nagy Boldizsár kedvencei

JOY-napok kívánságlista – szerkesztőnk, Nagy Boldizsár kedvencei
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindjárt JOY napok! 2015. november 12-13-14-én újra kitör a JOY vásárlási láz!

1. Elsőként tuti, hogy a Líra valamelyik könyvesboltjába ugrom be, mert van egy hosszú listám arról, mit akarok még idén elolvasni (a legfontosabbak: Benjamin Alire Sáenz:Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában, David Levithan: Hold me Closer - Engedj közelebb!, és a Harry Potter és a bölcsek köve új, illusztrált kiadása!).

Mivel 20% kedvezménnyel vásárolhatok, több mint kétezer forintot is spórolok (amin szerintem egy újabb könyvet fogok venni).


2. A Butlersben rengeteg Peanuts-cuccot lehet most kapni, és mivel Charlie Brown gyerekkorom óta a kedvencem, attól félek, hogy itt rengeteg spórolt pénzem fog itt elmenni, és újabb polcot kell fölszerelnem a konyhába a hülye bögréimnek – de legalább az vigasztal, hogy itt is 20% kedvezménnyel tudok vásárolni 5000 forint felett!


3. Flanel ingből sosem elég, úgyhogy be fogok ugrani a Columbiába is, mert kinéztem egy klassz barna kockásat és egy kéket is (de ha már ott vagyok, szerintem azt a piros bojtos sapkát is megveszem, ami jól megy majd a vastag piros kesztyűmhöz)!


Te miket szemeltél ki magadnak?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!