Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

10 ok, amiért a külföldiek is imádják Budapestet

10 ok, amiért a külföldiek is imádják Budapestet
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Budapest egy igazán különleges város, amiért egyenesen rajonganak a külföldiek. Szép épületek, jó bulik, kedves emberek, kreatív atmoszféra? Nézd meg, mit szeretnek bennünk mások!

1. MEGFIZETHETŐ

A külföldiek szeretik nálunk költeni a pénzüket, ugyanis nem kell túl sokat. A bulizó fiatalok mannája a 200 forintos pizza nem tétel nekik, de egy kétfogásos vacsorát is meg lehet úszni max 5000 forintból.

2. MENŐ BÁROK

Budapest híressé vált a meglehetősen izgalmas éjszakai élet miatt. Pontosabban a romkocsmák miatt, melyek városszerte mindenhol megtalálhatóak. Kb 10 évvel ezelőtt kezdték el átalakítani az árválkodó épületeket szórakozóhelyekké, és az annyira bejött, hogy ma már mindenki odavan ezekeért a lepukkantnak látszó bulihelyekért. Mindegyik romkocsma páratlan a maga szedett-vedett és egyedi bútoraival. Kész művészet!

Még rengeteg izgalmas dologot tartogatBudapest! Ha kíváncsi vagy, hogy miért bírják még a külföldiek a fővárost, akkor kattints a cikk folytatásáért ide!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!