Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

20 mondat, amiket ismételgess magadnak, ha elakadsz a fogyókúrádban

Giphy.com
20 mondat, amiket ismételgess magadnak, ha elakadsz a fogyókúrádban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az élet minden területére igaz, hogy te vagy saját magad legnagyobb szurkolója! Viselkedj is úgy: mindegy, hogy éppen a futópadon vagy, vagy a tükör előtt állsz, ha éppen elgyengülnél, csak mondogass magadnak biztató szavakat, például ezeket:

1) Saját magamért teszem.2) Ezért nagyon hálás leszek magamnak jövőre.3) Minden nagy egy új lehetőség a változásra!

Olvasd el ezt is!4) Erős vagyok lelkileg és testileg!5) Egy lépéssel megint közelebb kerültem a célomhoz.6) Nagyon-nagyon akarom.

Olvasd el ezt is!7) Minden edzéssel töltött perc számít.8) Egyre könnyebben megy majd.9) Nincs megállás!10) Nagyon büszke vagyok magamra!
11) Egészséges és fitt vagyok!12) Azért edzek, mert szeretem a testem.13) Erősebb vagyok, mint tegnap voltam.14) Egy edzéssel töltött órát csak kibírok!15) Nem hagyom abba!16) Sosem késő változtatni.17) Arra koncentrálok, miért kezdtem el.18) Gyönyörű vagyok már most is.19) Milyen sokat változtam azóta, hogy belevágtam.20) Tisztelem a testem!

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Cseppet sem szokványos! Ez a nő a koszorúslányok helyett fiúkkal készített esküvői fotósorozatot

A cuki és megható esküvő előtti fotókért mindenki odavan. Rebeca Abrantes viszont kisebb problémával nézett szembe, amikor elkezdte szervezni a fotózást: nem voltak olyan barátnői, akik részt vettek volna rajta.

Amikor Kate Middleton még csak kísérletezett a ruhákkal – 20 fotó, ami akkor készült, amikor Katalin és Vilmos csak randizgattak!

Katalin hercegné stílusa most maga a tökély, ám volt idő, amikor ő sem mindig tudta, mi áll jól neki.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!