Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 tipp, hogy ellenállhatatlan nő legyél

Europress
5 tipp, hogy ellenállhatatlan nő legyél
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem kell hozzá szexi ruha vagy feltűnő smink.

1. Jöjj rá, hogy mit jelent neked a szépség!

A nőiesség elengedhetetlen kelléke a szépség és a kisugárzás. Utóbbin nincs mit magyarázni, utóbbit viszont sokan hajlamosak a kor ideáljával összekeverni.

Pedig nem akkor vagy szép, ha megfelelsz egy etalonnak, hanem akkor, ha rájössz: a szépség inkább egyfajta energiaminőséget jelent, nem pedig esztétikumot.

Olvasd el ezt is!


2. Lazíts!

A rohanás, az akaratosság és a folytonos feladat-végrehajtás nem kedvez a nőiességnek. Oké, hogy bizonyos helyzetekben feltétlenül szükség van ezekre, de törekedj rá, hogy mindennap legyen legalább néhány óra, amikor nyugodt lehetsz, lágy, befogadó és nőies! Már az is sokat segít, ha egy jó arcmaszkkal lepihensz pár percre.


3. Ne félj segítséget kérni!

Ha teljesen egyedül akarod megállni a helyedet az életben, hagyományos férfi feladatokat is kénytelen leszel magadra vállalni, és semmi időd nem marad a nőiesség megélésére. Legyél egy kicsit rafinált – érd el, hogy mások örömmel segítsenek neked!

Olvasd el ezt is!


4. Készítsd el és élvezd az ételt!

A kaja nemcsak a testedet táplálja, ha igazán jó alapanyagokból és szeretettel készül el. Miután magabiztosan el tudsz készíteni néhány fogást, jöhet a másokról való gondoskodás – minél többen esznek belőle, annál jobb.


5. Ne bonyolítsd túl a nőiességet!

Melegítőben és összefogott hajjal is lehetsz szupernőies, ha ezeket megfelelő igényességgel viseled. Szó sincs róla, hogy non-stop cicababának öltözve kellene illegetned magad. Sőt, a természetes lazaság még ellenállhatatlanabb!


Te mennyire tartod nőiesnek magad?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!