Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

7 dolog a lakásban, ami miatt nem tudsz aludni

Europress
7 dolog a lakásban, ami miatt nem tudsz aludni
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Állandóan álmos és fáradt vagy, mert sose tudod otthon rendesen kialudni magad? Ezeket az otthonodban fellelhető zavaró dolgokat okold!

Levegő
Nagyon fontos, hogy mindig (igen, télen is!) legalább kétszer szellőztess naponta, hogy cserélődjön a levegő. Friss és tiszta levegőben jobban megy az alvás.


Növények
Ahogy sok légtisztító növény is van, ami nyugtató hatású is, ezáltal jobbat fogsz aludni tőlük, úgy vannak olyanok is, amelyek irritálóak és nem hagynak aludni. Próbáld ki, melyek ezek és szabadulj meg tőlük.


A 6 legjobb otthoni stresszűző és légtisztító növény


Kütyük
Telefon, tablet, tévé, laptop, számítógép - minden megy, minden zúg, mindennek fénye van, a sugárzásról nem is beszélve. De a legfontosabb, hogy egyik sem hagy pihenni, aludni. Csodálkozol, ha másnap hulla fáradt vagy, hiszen megint alig bírtál elaludni, csak forgolódtál egész éjszaka?


Hőmérséklet
Bármennyire is szereted és bírod a meleget, aludni nem jó benne. Próbáld ki, milyet alszol akkor, ha pár fokkal hűvösebb van a hálószobában. Ugye, hogy jobb?És tudod, hogy mi az ideális hőmérséklet a hálóban?18-20 Celsius fok. Bizony! Meglátod, hogy mennyivel jobban fogsz aludni a hűvösebb szobában.


13 dolog, amit csak a panel lakásban élők érthetnek


Ágy/Matrac
Recseg alattad az ágy, olyan régi?Minden reggel fejfájással kelsz, már olyan kényelmetlen a matracod?Ideje lecserélni őket! Meglásd, amint új ágyadban/matracodon fogod álomra hajtani a fejed, reggelig fogsz durmolni!


Tükör
A feng shui szerint tükröt tenni a hálószobába nem igazán jó választás. Felkelti éjjel az energiákat, és segíti a chi áramlását. Emiatt pedig nem fogsz jót aludni. Ráadásul a tükör miatt valószínűleg gyakran fel is fogsz éjjel riadni.


8 trükk, amitől drágábbnak tűnhet a lakásod!


Penész
Rendszeresen fáj a fejed, de már az ágyat és/vagy a matracot is lecserélted? Nézz körül akkor a lakás többi pontján. Kukucskálj be a szekrények, bútorok mögé, nem penészes-e valahol a fal. Az is okozhatja a fejfájást, amitől aludni se fogsz tudni.


Ez minden nő álma: 30 szemet gyönyörködtetően szép gardróbszoba!

Őrülten szenved Istenes Bence – és el is árulta, mitől…

Istenes Bence épp a Fülöp-szigeteken forgat, és egyre nehezebben viseli a dolgot.

Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

A kereséshez kezdj el gépelni!