Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Erről fog szólni a kétrészes Harry Potter színdarab

Erről fog szólni a kétrészes Harry Potter színdarab
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha te is kíváncsian várod, hová tudja még fokozni a történetet az írónő, akkor íme a részletek!

A Harry Potter and the Cursed Child (Harry Potter és az elátkozott fiú) című darab 2016 nyarán kerül a színpadra, a rajongók pedig végre kapnak egy kis folytatást J.K. Rowlingtól. Bár új könyvet nem tervez írni, a színdarab kétrészes lesz, és a roxforti csata után 19 évvel játszódik. Íme a történet rövid ismertetője:

Mindig is nehéz volt Harry Potternek lenni, és most sem lett egyszerűbb a helyzet, hogy a Mágiaügyi Minisztérium túldolgoztatott alkalmazottja, férj, és három iskoláskorú gyerek édesapja. Míg Harry az újra és újra felelevenedő múlttal viaskodik, addig legkisebb fiának, Albusnak egy olyan családi örökség súlyával kell megbirkóznia, amit ő soha nem akart. Ahogy a múlt és jelen vészjóslóan fűződik össze, apa és fia is megismeri a kellemetlen igazságot: néha a sötétség a legváratlanabb helyekről bukkan elő.

Amit még tudni lehet: A kétrészes előadás mindkét részét egy nap, vagy két egymást követő éjszakán lehet megnézni, 30 színész játszik majd a darabban, de a szereposztást még csak később teszik nyilvánossá.

Olvasd el ezt is!

Te megnéznéd a Harry Potter színdarabot?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!