Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hihetetlen? Ez a 6 szerencseszám tényleg boldoggá tesz

Europress
Hihetetlen? Ez a 6 szerencseszám tényleg boldoggá tesz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak követned kell az üzenetüket.

2

David Allen azt ajánlja a Getting Things Done című, notórius halogatóknak szánt könyvében, hogy amit legfeljebb 2 perc alatt el tudsz intézni, azt azonnal tudd is le. Így az apróbb feladatok fel sem kerülnek a teendőlistára, szabadon hagyván a helyet a nagyobbaknak.

Olvasd el ezt is!


5

Ha olyan feladatot kell megoldanod, amihez semmi kedved, mondd azt magadnak: „Csak 5 percet szánok erre, aztán abbahagyom, ha akarom.” Amennyiben pedig a kitartásodat szeretnéd fejleszteni, akkor mindössze „még 5 percet” kell mondanod. Mert ha már egyszer elkezdted, jó úton haladsz, hidd el!


11

Utálsz edzeni, de mégis szeretnéd élvezni a testmozgás előnyeit? A Harvard Egyetem orvosi karának kutatói azt mondják, hogy napi 11 perc séta már 1,8 évvel meghosszabbítja az életedet azokéhoz képest, akik ennyit sem tesznek.

Olvasd el ezt is!


15

Kísértést érzel a harmadik koktélra, vagy éppen a második szelet csokitortára? Esetleg cigaretta után sóvárogsz? A lényeg, hogy 15 percig kösd le a figyelmedet valamivel, mert a vágyakozási rohamok általában eddig tartanak – utána maguktól elmúlnak.


20

Megoldáson jár az agyad, de nem jut eszedbe semmi? Akkor hagyd a fejtörést, és lazulj legfeljebb 20 percig! Sétálj egyet, netezgess, beszélj egy barátnőddel! A rövid szünet után jobb eséllyel üt majd be az aha-élmény jellegű ötlet.

Olvasd el ezt is!


43

Készen állsz, hogy a 11 perces mozgás után megugord a következő szintet, és a lehető leginkább meghosszabbítsd az életed? Nos, 43 percnyi fizikai aktivitás plusz 4,2 évet ajándékoz neked, 22 pedig 3,4-et.


2, 5, 11, 15, 20 és 43 – ne feledd!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!