Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Táplálkozási tippek a csillagjegyed szerint

Europress
Táplálkozási tippek a csillagjegyed szerint
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Az egészség és a bomba alak nyitja neked is ott van a csillagokban!

Kos

Szereted a „nagy elsőket”, így érdemes a nap első étkezéséből kihoznod a legtöbbet. Reggelizz úgy, mint egy király, mert akkor egész nap kiegyensúlyozott leszel!

Olvasd el ezt is!


Bika

Kitartasz a szokásaid mellett, ezért ne is akarj hirtelen megváltoztatni mindent. Haladj lassú és megfontolt léptekkel az életmódváltás útján, és sikered lesz.


Ikrek

A multitasking mestereként nehezedre esik nyugton maradni evés közben. Mégis tedd meg, hiszen csak akkor lesz szó szerinti táplálkozás a folyamatból, ha nem csak belapátolod az ételt!


Rák

A gondoskodás a mindened, imádod etetni az embereket. Magadnak se legyél rest rendszeresen főzni, hiszen a saját készítésű finomságok sokkal egészségesebbek lehetnek!

Olvasd el ezt is!


Oroszlán

Odavagy a nagy lakomákért és a finom italokért. Próbálj egy kicsit mértékletesebb lenni, a nagy kajálások előtt például egyél valami egészséges nasit, koktélból pedig legyen elég egy is!


Szűz

A föld a mindened, úgyhogy rittyents magadnak egy igazi konyhakertet – akár az ablakban vagy az erkélyen! A saját nevelésű zöldségek, gyümölcsök vagy fűszernövények főzőtudományod előremozdítói lehetnek.


Mérleg

Imádod a szép dolgokat, ezért nagy hangsúlyt fektetsz a tálalásra. Szerezz be olyan konyhai kiegészítőket, amikre jólesik ránézned, és egyél színpompás zöldségeket, gyümölcsöket!


Skorpió

Szenvedélyes beállítottságod révén hajalmos lehetsz a lelki üdvödért enni. Ha legközelebb kibillensz az egyensúlyból, igyekezz máshogy lazítani!


Nyilas

Szereted az egzotikus dolgokat. Érdemes más nemzetek konyhájának alapanyagait is becsempészned az otthonodba, mert azoktól szárnyakat kaphatsz.


Bak

Mindig csak a munka! Azért közben az egészséges táplálkozásra is figyelj oda. A rendszeresség a legfontosabb, te pedig valószínűleg még főétkezéseket is kihagysz…

Olvasd el ezt is!


Vízöntő

Szabadság és extravagancia. A klasszikus receptek még véletlenül sem vonzanak. Ne törődj mások korlátaival, bátran engedd szabadjára a fantáziádat a konyhában!


Halak

A nagy álmodozás közepette megfeledkezhetsz magadról, így több kaja csúszhat le, mint kéne. Koncentrálj evés közben az „itt és most” érzésre, az illatokra meg az ízekre!


Rád igaz a leírás? Ne csak a napjegyedhez tartozót olvasd el, hanem a holdjegyedét is!

Napi horoszkóp május 26.: az Ikrek váratlan helyről és személytől kapnak segítséget, az Oroszlánok rátermettségüket bizonyíthatják

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, mert ma is fontos üzeneteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!