Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Futással akarsz fogyni? Erre figyelj!

Europress
Futással akarsz fogyni? Erre figyelj!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha hónapokkal elkezdtél rendszeresen futni azzal a céllal, hogy ledobsz pár kilót, mégsem mozdul a mérleg nyelve, ezekre kell odafigyelned:

1) A futás miatt megnövekszik a tested kalóriaigénye, és ez azzal is járhat, hogy utána egyszerűen farkaséhség tör rád. Fontos, hogy előtte is egyél valamit (legalább egy fél banánt), utána pedig két lehetőséged van. Az egyik, hogy bekapsz egy nasit 150 kalóriaértékben, ez tartalmazzon proteint és teljes értékű szénhidrátot is. Ha viszont épp ebéd vagy vacsoraidő előtt futottál, várj fél órát, majd fogyassz egy kisebb adag ételt, szintén protein-szénhidrát kombinációban. Például egy lazacos tortillát párolt zöldségekkel.

Olvasd el ezt is!2) Ha hetente egyszer-kétszer futsz mondjuk 45 percet, vagy kevesebbet, akkor nem fogsz fogyni. Ha mondjuk heti fél kilót szeretnél ledobni, akkor naponta 500 kalóriát kell vagy lemozognod vagy ételben megspórolnod. A legjobb, ha hetente háromszor-négyszer mész futni, és mellette részt veszel magas intenzitású edzéseken vagy egyéb zsírégető órákon.3) A tested nagyon hamar hozzászokik az edzéshez, ezért ha fejlődni szeretnél, fontos a változatosság. Ne mindig ugyanazt a távot fusd le ugyanolyan tempóval. Minden héten fuss egy hosszabbat, egy gyors rövidet, egy közepeset váltakozó tempóban, ha pedig lehetőséged van rá, a hegymenet is jöhet!

Olvasd el ezt is!4) Attól még, hogy a mérleg nyelve nem mozdul, még változhatott a tested! Mérd le a centiméterrel a csípődet, derekadat, és itt is nézd a változást. A futás nem csak a zsírt égeti, hanem izmot is épít, így akkor se ess kétségbe, ha nem fogytál kilóban, a tested biztosan tónusosabbá vált!


Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!