Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

6 lakberendezési tipp, hogy drágábbnak tűnjön a lakásod

Europress
6 lakberendezési tipp, hogy drágábbnak tűnjön a lakásod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ezzel a néhány egyszerű és nem utolsó sorban olcsó tippel a te otthonod is lehet olyan, mint a legmenőbb lakberendezési magazinokban szereplő lakások!

1.Keretezd a tükröket antik hatású keretekkel
Ezzel elegáns és előkelő hatást érhetsz el, főleg akkor, ha régebbi, pl. nagyszülőktől örökölt bútordarabok is találhatóak a lakásodban!


2.Használd a süteménykínálókat dekorációként is!
A mostanában divatos kis üvegedényekben extrán jól mutatnak a cupcake-ek és finom, friss piték… De ezek a tálalók akkor is jól néznek ki, ha épp nincs bennük semmi, csupán a konyha díszeként használod őket. Próbáld ki!


3. Mint a mesében: baldachinos ágy
Ugye te is mindig irigyelted a filmekben azokat a nőket, akik igazi, királylányos, baldachinos ágyban hajthatták álomra a fejüket? Te is megengedheted magadnak ezt a „luxust”, ami igazából nem is kerül sok pénzbe: szereltess fel egy kis karnist és baldachint vagy függönyt az ágyad fölé, és máris sokkal elegánsabbnak és drágábbnak hat az összkép!


4.Rejtsd el a látható helyen futó vezetékeket!
A legjobb, ha valamilyen bútordarab mögé, vagy a falba el tudod rejteni őket, de ha ez nem megy, van egy másik tippünk! Vond be a vezetékeket valamilyen anyaggal, drapériával, ami illik az otthonod színeihez!


5.Világos színű, puha szőnyegek
A nagyobb, világos színű szőnyegek – ha okosan helyezzük el őket – nagyítják a teret. Ráadásul a puha, „fluffy” típusú szőnyegekkel nem csak otthonosabb légkört teremthetünk, de a luxus érzetét is keltjük.

Olvasd el ezt is!

6.A jelszó: minimalizmus
Kerüld a polcokon és asztalokon a túlzsúfoltságot! Elég, ha elől hagysz egy-két értékesebb vázát és néhány menő albumot vagy könyvet – ezzel azt sugallod: jó ízlésem van, csak minőségi holmikba ruházok be, nem vásárolok össze mindenféle vacakot!


November 12-13-14-én használd ki a JOY kuponokat és dobd fel a lakásod néhány új kiegészítővel a Lunett Design,az F&F Home vagy a Butlers segítségével!

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

A kereséshez kezdj el gépelni!