Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legjobb spórolási tippek, ha esküvőre készülsz

A legjobb spórolási tippek, ha esküvőre készülsz
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak nem most jegyeztek el? Gratulálunk! Fogadjunk, hogy az első euforikus hetek után neked is eszedbe jutott, hogy mostantól nem csak a szervezést, de a spórolást is el kell kezdeni a Nagy Napra…

Ha jövő nyárra tervezed az esküvőd, akkor már most érdemes félretenni rá, hiszen az a legfontosabb, hogy mindent meg tudj valósítani a Nagy Napon, amit elképzeltél. Épp ezért összeszedtük neked a legjobb spórolós tippeket, amiket alkalmazva csökkentheted az elsőre talán horribilisnak tűnő összeget!

Olvasd el ezt is!


1.Keresd az akciókat!
Ha már télen elkezded a „nagy ruhavadászatot”, akkor mindenképp várd meg vele a január-februárt, amikor az esküvői kiállítások kezdődnek nálunk. Ha itt foglalod le a ruhádat vagy a helyszínt, akkor jelentős kedvezményekre tehetsz szert!


2.Jól bevált sminkes és fodrász
Ha van egy barátnőd, aki gyönyörűen sminkel, és a fodrászodat sem cserélnéd le a világ kincséért sem, akkor semmiképp ne kutass külön esküvői sminkes vagy hairstylist után! Mivel az erre specializálódott szakembereket nem ismered, inkább olyanra bízd magadat, akiben teljesen megbízol! Ráadásul nagy a lehúzás esélye is, hiszen a kifejezetten esküvői sminkért és hajért óriási, irreális összegeket tudnak elkérni, és semmivel nem nyújtanak többet, mint a saját kozmetikusod.


3.A jelszó: Do It Yourself!
Jó a kézügyességed és szeretsz saját magad készíteni ajándékokat a családnak? Esetleg van egy barátnőd, aki dekoratőr? Akkor fogjatok össze, és az ültetőkártyákat, meghívókat, és a díszítést tervezzétek és valósítsátok meg magatok! Nem kell kifizetni semmilyen szolgáltatót, ráadásul a legolcsóbb és legszebb anyagokat saját kezűleg választhatod ki – ez azért nagy előny, ugye?


4.Beszéljétek át még egyszer a vendéglistát!
Nem mindegy, hogy 100 vagy csak 80 meghívott szerepel azon a papíron! Legyetek szigorúak magatokkal, és csak azt hívjátok meg, akit tényleg szeretnétek, hogy veletek legyen ezen a felejthetetlen napon!


5.Az italok a legdrágább tételek: ezeken is lehet spórolni?
Persze! Mi sem egyszerűbb: válassz olyan helyszínt, ahol nem fix italcsomagot kaptok az esküvőre, hanem engedik, hogy bevigyétek a saját kedvenceiteket. Ha nem akarod, hogy a nagypapád házipálinkája kimaradjon a sorból, és whisky nem szerepel a hely kínálta csomagban, de a vőlegényed barátai imádják, akkor mindenképp állapodjatok meg a házzal! A legtöbb rendezvényhelyszín szerencsére rugalmas ilyen szempontból, és biztosan találtok kompromisszumos (na meg pénztárca-kímélő) megoldást.


6.Gyűrű
Elsőre talán azt gondolod: a gyűrűkön spórolni? Na, ne már! Viszont ha jobban belegondolsz, ez nem csak egy spórolós trükk, de szép, családi gesztus is, ha a família régi arany vagy fehérarany ékszereit olvasztatjátok be! Így az örökséget nem csak hasznosítjátok, de mindezt a lehető legszebb és legromantikusabb módon teszitek!

Ha a napi kiadásokon is szeretnél spórolni, akkor mindenképp használd ki a JOY kuponjait, amelyeket november 12-13-14-én válthatsz be! Irány az újságos, ha még nem szerezted be őket!

Itt él Hajdú Péter: Less be a műsorvezető legénylakásába!

Egy kis betekintést engedett a helyre, ahol él.

Ez a színésznő hódította meg Zac Efron szívét?

Zac Efronra sokaknak fáj a foga, ám úgy tűnik, hogy most belehabarodott a kolléganőjébe.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!