Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Dönts a piros betűs napokon! Így hat rád a ciklusod

Europress
Dönts a piros betűs napokon! Így hat rád a ciklusod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ennek megfelelően kellene szervezned a munkádat a szakértő szerint.

Miranda Grey azt írja a témával foglalkozó könyvében (ami a szép hosszúThe Optimized Woman: Using The Menstrual Cycle To Achieve Success And Fulfillment címmel jelent meg), hogy akár a megbeszéléseket és a határidőket is nyugodtan igazítsd a ciklusodhoz.


1. Peteérés előtt: dinamikus szakasz

Ilyenkor könnyebben elszánod magad a cselekvésre, jobb az önértékelésed, optimista vagy, kockázatot vállalsz, logikusan gondolkodsz, gyorsan tanulsz és kitartóan koncentrálsz. Érdemes belevágnod valami újba, legyen szó munkakeresésről, kihívást jelentő projektről vagy akár magánéleti megújulásról.


2. Peteéréskor: expresszív szakasz

Kiválóan megérted mások érzéseit és igényeit, önfeláldozóan viselkedsz, gyakorlatiasan gondolkodsz, jól kommunikálsz, ráadásul találékonyan kezeled a konfliktusokat. Most van itt az ideje a termékeny emberi kapcsolatok ápolásának és az önmarketingnek.

Olvasd el ezt is!


3. Menstruáció előtt: kreatív szakasz

Megszáll az ihlet, kreatív vagy, forradalmi ötleteid támadnak, és ragyogóan megoldod a problémákat. Fizikai energiaszinted csökken, így érdemes inkább a szellemi dolgokra összpontosítani. Jobban elvagy egyedül, és kedved támadhat a pakolászáshoz.


4. Menstruáció alatt: reflektív szakasz

A spirituális tudatosság, az elfogadás, az elengedés, a távlatban gondolkodás, a pozitív vizualizáció és az egyszerű felismerések fázisa. Lassíts és töprengj, hozd meg ekkor a legnagyobb felelősséggel járó döntéseket!


Te észrevetted már magadon ezeket?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!