Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legbizarrabb fogyókúrás módszerek a világból

Europress
A legbizarrabb fogyókúrás módszerek a világból
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A nők szinte bármire képesek azért, hogy elérjék azt a külsőt, amit szeretnének viszontlátni a tükörben, ám néhány országban olyan extrém módszerek is tarolnak, amiket szinte el sem hiszünk...

Japán: Lélegzet Diéta
A kitalálója, Ryosuke Miki a hátfájását próbálta azzal csillapítani, hogy minden nap időt szánt arra, hogy lassú, hosszú lélegzeteket vegyen. Azt vette észre, hogy a végére 12 kg-ot fogyott. Oké, ezt nekünk is nehezünkre esik elhinni, de az biztos, hogy a lassú, mély lélegzetvételek karban tartják a törzsizmokat és segítenek lenyugodni is!


Dél-Amerika: Vérfarkas diéta
Nem csak a latin-amerikai csajok, de Madonna és Demi Moore is került már kirobbanó formába ezzel a módszerrel. Ez nem másra épül, mint a Hold fázisaira és a gravitációra. Ahogy a hold befolyásolja a tenger mozgását, úgy a szervezetünkben lévő vízre is hatással van. A lényeg, hogy teliholdkor vagy újholdkor csak gyümölcs- és zöldségleveket kell inni, mert ebben a 24 órában működik legjobban a méregtelenítés. A haladó változatban minden napra megvan a speciális étrend, ami az éppen aktuális holdfázishoz igazodik. Például növekvő hold idején jobban kell figyelni a kalóriabevitelre, mert ilyenkor lassabb az anyagcsere.


Mexikó: Síró nyelv diéta
A módszer lényege, hogy kifejezetten alacsony kalóriabevitel mellett (ez lehet akár napi 800 kcal is) sok-sok csilis ételt kell fogyasztani, hogy azt a minimálisat is könnyebben elégesse a tested. Nagyon kínkeserves módszer, egyáltalán nem egészséges, de gyors súlyvesztést okoz.


Ausztrália: Kenguru diéta
Az ausztráloknál közkedvelt étrend, amikor kizárólag kenguruhúst fogyasztanak, és másféle húst nem. Számukra kifejezetten ideális, alacsony zsírtartalmú és sok benne a fehérje, ráadásul a tenyésztésük is egyszerű. Szerintünk ez borzasztóan hangzik…Hosszú távon sokkal többet érsz azzal, ha kiegyensúlyozottan táplálkozol és sokat sportolsz.

Mi volt a legextrémebb módszer, amit kipróbáltál a fogyásért?

Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!