Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Lefekvés előtti tippek, amiktől szebb lesz a reggeled

Europress
Lefekvés előtti tippek, amiktől szebb lesz a reggeled
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Csak rajtad múlik, hogyan kezded a holnapot!

1. Köszönj el a telefonodtól!

Próbálj meg lefekvés előtt egy órával – vagy kezdetnek akár csak tíz perccel – búcsút inteni a mobilodnak. Az állandó online-lét ugyanis elűzi a nyugalmat, a kijelző fehéres-kékes fénye pedig felborítja a pihentető alváshoz szükséges vegyületek egyensúlyát az agyadban.

Olvasd el ezt is!


2. Vedd sorra, mennyi jó történt veled ma!

Biztos, hogy ma is történt veled egy csomó szuper dolog. Ha hajlamos vagy inkább a negatívumokra emlékezni, néhány hét alatt felülírhatod a berögződést. Ne restellj a legapróbb dolgokért is hálát adni!


3. Lélekben készülj fel a holnapra!

Ráérősen gondold végig, milyen programok és teendők várnak rád. Sokkal könnyebb ezt most megtenni, mint a reggeli rohanás közepette – ráadásul az alvás révén jobban be is vésődnek az emlékezetedbe a kipipálásra való tételek.

Olvasd el ezt is!


4. Figyelj oda a gyomrodra!

Vannak, akik teljesen üres hassal szeretnek álomba merülni, s olyanok is, akik inkább olyankor szoktak jóllakni. Akár a végletek is egészségesek lehetnek, ha maradéktalanul boldogan tudsz velük együtt élni. Az általános életmódtanács azonban úgy szól, hogy lefekvés előtt 2-3 órával egyél valami könnyű, fehérjében gazdag, ámde zsírszegény táplálékot.


5. Feküdj szépen megvetett ágyba!

Az ágynemű milyensége nem csupán higiéniai kérdés, hanem komoly üzenete is van: tükrözi az alváshoz való viszonyodat. Legyen tehát olyan, hogy szívesen térj benne nyugovóra.


Neked van valami lefekvés előtti rituáléd?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!