Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezért kötelező 1 napot pihenni az edzések között!

Ezért kötelező 1 napot pihenni az edzések között!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Amikor vége lett a nyárnak, a folyamatos bulizásnak és az egészségtelen étkezésnek, azonnal belevetetted magad az edzésbe? Azért vigyázz, nehogy túlzásba vidd!

Egy pihenőnapot minden héten be kellene iktatni, de több szakértő szerint az még jobb, ha kéthetente két egymás utáni napon is csak regenerálódsz! De miért is fontos a pihenés?

1) Az izomszövetek jelentősen sérülnek az edzések alatt, és csak akkor tudnak megerősödni, ha van idejük a regenerálódásra. Ezért van az, hogy ha valaki hosszú távon pihenés nélkül tréningezik, egyre romlik a teljesítménye. Sőt, a sérülésveszély is nagyobb így! Az sem mindegy, hogy milyen intenzitással tornázol, de minél keményebben, annál fontosabb a pihenés.2) Előzd meg a kiégést! Ez nem csak az edzéssel, de az élet minden területén így van. Ha valamit túlzásba viszel, elmegy tőle a kedved. Ha motivált szeretnél maradni, akkor kell, hogy váltogasd az edzéstípusokat, és olykor pihenj is. Ha minden egyes nap ugyanazokat az izmaidat edzed, akkor azok is kiégnek, nem csak te.3) Azt hiszed, hogy minél többet tornázol, annál többet fogyhatsz. Logikusan hangzik, de ez egyáltalán nm igaz! A túlzásba vitt edzés serkenti a kortizol stresszhormon szintjét, ami köztudottan segíti a hízást. Szóval már csak ezért is érdemes pihenni néha!


Idén is megcsinálta! Palvin Barbara 2017-ben dívaként tündökölt a Cannes-i vörös szőnyegen - FOTÓK

Palvin Barbara Cannes 2017. Vörös szőnyeg. Új év, új outfit. Lássuk, idén mivel nyűgözött le mindenkit magyar büszkeségünk!

12 kegyetlenül vicces és sorsszerű dolog képekben, amiről tutira magadra ismersz

Mert ugyebár törvényszerű, hogy ezek a dolgok így fognak megtörténni!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Házasság ez egyáltalán? 9 árulkodó pillanat Melania és Donald Trump testbeszédéből

Véletlenek sorozata? Vagy így akar üzenni Melania a világnak? De pontosan mit?

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!