Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 olyan érv a futás mellett, amire eddig nem gondoltál

4 olyan érv a futás mellett, amire eddig nem gondoltál
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem mintha érveket kellene hozni a futás mellett, találtunk négy olyat, amire eddig nem is gondoltál!

Ingyen terápia
Tudjuk, hogy a legjobb egy pörgős zenére futni, de próbáld ki legközelebb az ultramaratonista, Dean Karnaze tanácsát, és hagyd otthon a telefonodat: szerinte nincs annál olcsóbb és egyszerűbb terápia, mint a futással töltött idő alatt kitisztítani a fejedet! Elszállnak a negatív gondolatok, rendszerezed a tennivalóidat, majd egyszer csak azt veszed észre, hogy lefutottad a kitűzött távot.


Energiabomba
Amikor letargikus, álomkóros hangulatban vagy, ne lógd el a futást! Minden egyes lépés extra löketet ad, a végén pedig azt érzed, hogy tiéd a világ! Ha reggel indulsz útnak, kirobbanó formában töltheted az egész napot.

Olvasd el ezt is!

Jótékony szenvedély
Oké, jó buli iszogatni a haverokkal szombaton, vagy benyomni egy finom sütit a lányokkal, de gondolj csak bele, mennyivel jobban érzed magad attól, ha a hétvégédet mondjuk futással kezded. A friss levegő, a mozgás nem csak boldoggá tesz, de hamar függővé is!


Folyamatos sikerélmény
Ha nem jársz versenyekre, akkor is győztesnek érzed magad tőle. Hiszen mindig egy kicsit többet bírsz, vagy gyorsabb tempóban, ez pedig hihetetlen löket az egódnak.Na és, te mikor indulsz futni?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!