Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ők idén a legeredményesebb magyar tudósnők

Ők idén a legeredményesebb magyar tudósnők
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A „L’Oréal - UNESCO A nőkért és a tudományért” program keretében, Dr. Farkas Eszter agykutató és Dr. Kóspál Ágnes csillagász vehette át nemrégiben a Magyar Tudományos Akadémián a 4 000 0000 Ft összdíjazású elismerést.

A legújabb felmérések szerint, a nők sokszor fordítanak hátat a tudományos pályának: elvesztik hitüket abban, hogy sikeres kutatói karriert építhetnek, vagy gyermekvállalás miatt nem érzik biztosnak helyüket a tudományos szférában. A „L’Oréal-UNESCO A nőkért és a tudományért” ösztöndíj annak idején éppen azért jött létre, hogy ezeket a fiatal nőket ösztönözze a kiemelkedő tudományos eredmények elérésére. Így hát az idei évben is kiválasztotta a szakmai zsűri azt a két díjazottat, akik kiérdemelték ezt az elismerést.

Csökkenthető a stroke által okozott agyi károsodás mértéke? Hogyan jött létre a Naprendszer és benne a mi bolygónk? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a két tudósnő, Dr. Farkas Eszter agykutató és Dr. Kóspál Ágnes csillagász kutatásai nyomán, akik idén átvehették a Magyar Tudományos Akadémián a „L’Oréal UNESCO A nőkért és a tudományért” díját. Az elismeréssel járó pénzösszeget szakmai és személyes célokra egyaránt szabadon fel lehet használni.

Gratulálunk nekik!

20 szuper frizura göndör hajúaknak

Nem csak az egyenes hajból lehet sok mindent kihozni!

Axente Vanessa a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén

Szupermodellünk újabb álma vált valóra azzal, hogy a világ legnagyobb jelentőségű filmfesztiválján vett részt, ráadásul a kedvenc francia tervezőjével karöltve.

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!