Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

5 tipp, hogy pozitív energiákkal töltsd meg az otthonod

Europress
5 tipp, hogy pozitív energiákkal töltsd meg az otthonod
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha rendbe akarod tenni az életed, érdemes a lakásoddal kezdened.

1. Szabadulj meg az ócskaságoktól!

Tüntess el minden olyat, aminek itt és most már nincs helye a közeledben. Azokról a tárgyakról van szó, melyekhez már nem fűz érzelmi kapocs itt a jelenben. Ide tartoznak például a rég lezárult kapcsolatok fotói, s minden, amit eddig lusta voltál kidobni.

Olvasd el ezt is!


2. Legyen mezítlábas övezet!

Jelölj ki egy részt a lakásban, ahol mezítláb járkálhatsz. Az ágy melletti puha szőnyeg például tökéletes erre a célra. A lényeg, hogy közvetlenül érintkezzen a talpad a talajjal, mert ez magasabb szintű kapcsolódást tesz lehetővé a természetes energiákkal. Nem hiszed? Próbáld csak ki! (Vajon miért érzel kísértést a harmatos fű láttán, hogy cipő nélkül rálépj?)


3. Alakíts ki egy kis „szentélyt”!

Még mielőtt azt hinnéd, hogy feltétlenül oltárt kell állítanod szentképpel és orgonával, megnyugtatunk: csak akkor oldd meg pont így a dolgot, ha a belső meggyőződésed erre ösztönöz. Máskülönben egy babzsák fotel, egy illatgyertyás olvasósarok vagy éppen a jógamatracod állandó helye is betöltheti a szerepet.


4. Vesd be az ágyat mindennap!

Lehet, hogy a nagy rohanásban ez tűnik a legkevésbé lényeges feladatnak, ám a tiszta, friss és rendben tartott ágynemű teljesen más érzést nyújt. Kellemesebb lesz úgy hazaérni, hogy tudod: ha órák múlva is, de vár a pihe-puha ágyikó.


5. Selejtezz a gardróbban!

Csak azokat a ruhadarabokat tartsd meg, amikben jól érzed magad. Ezek legyenek gondosan tárolva, a többit viszont hasznosítsd újra, add el vagy ajándékozd oda valakinek! Elvégre miért is foglalnák a helyet?


Te hogy érzed, milyen energiák vannak az otthonodban?

Ajándék apának: 1 éves előfizetés 30% kedvezménnyel
Borító
A kereséshez kezdj el gépelni!