Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Karácsonyi vacsora a Roxfortban? Már nem csak álom!

Karácsonyi vacsora a Roxfortban? Már nem csak álom!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Természetesen elég borsos áron...De ha te is arról álmodtál, hogy a varázslóiskola falain belül éled át a legcsodásabb ünnepi hangulatot, akkor most itt a lehetőséged!

Ha te is Harry Potter rajongó vagy, biztos te is izgatottan ugrottál fel a hírt olvasva! A London melletti Warner Bros Studio Tourban fantasztikus élményben lehet része a potterheadeknek, most pedig még egyel emelték a tétet: karácsonyi vacsorára is lehet jelentkezni. A Roxfort nagytermében lehet elfogyasztani a filmekhez hű karácsonyi vacsorát, egy este erejéig átélhetik az élményt.

Persze az igazi fanok biztos szívesen töltenék a szentestéjüket is kedvenc könyvük és filmjük színfalai között, de a neves alkalomra december 3-án kerül sor. A vacsora mellett a csomaghoz tartozik vajsör, sőt még a kedvenc karaktered pálcájának mását is megkaphatod,ezután pedig körbenézhetsz a stúdió csodás díszletei között. Mindezt elég borsos áron, 230 Fontért (99590 Ft)...

Mit szólsz, te szívesen karácsonyoznál a Roxfortban?

8 dolog, amit a mentálisan erős nők minden nap csinálnak

Ha elkélne egy kis mentális erősítés, olvasd el ezeket a tippeket!

Már megint micsoda hajmeresztő dolog derült ki Diana hercegnőről

Augusztusban lesz 20 éve, hogy Diana hercegnő, valamint barátja és a sofőrjük tragikus autóbaleset áldozatai lettek. Az évforduló környékén jó néhány könyv, film, tévéműsor jön ki; most például egy dokumentumfilm, amiből azt is megtudhatjuk, hogy...

3 hónap együtt járás után babát vár a híres magyar színésznő párjától

Mindenki meghökkent, amikor a politikus, Juhász Péter elhagyta családját, aztán akkor még jobban, amikor kiderült, hogy egy híres magyar színésznő az új szerelme.

Ezek most a legviccesebb képek az interneten

Vigyázat, nagyon gyanús, hogy nevetésben fogsz kitörni.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!