Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 étel, ami csökkenti a mellrák kialakulásának esélyét

Europress
4 étel, ami csökkenti a mellrák kialakulásának esélyét
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, ezért összegyűjtöttük azokat az ételeket, amik segítenek a megelőzésben. Fogyaszd ezeket rendszeresen!

Paradicsom
Magas antioxidáns- és likopin tartalma miatt az összes rákos megbetegedés megelőzésében fontos szerepet játszik!



Keresztesvirágúak
A karfiol és káposztafélék például tartalmaznak egy olyan hatóanyagot, a glüközinolátot, ami bizonyítottan segít megvédeni a sejteket, ezzel együtt rákos sejtek is nehezebben alakulnak ki.



Sötétzöld leveles zöldségek
A bennük lévő lutein és zeaxantin kutatások szerint csökkenti mellrák kialakulásának esélyét. Egyél sok kelbimbót és spenótot!



Babfélék
A lencse, babfélék és csicseriborsó kalciumban, B-vitaminokban és fehérjében gazdagok, ezért egyébként is nagyon egészségesek, de ők is fontos ételnek számítanak a rákmegelőzésben.



Jó étvágyat!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!