Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 érzés és gondolat, ami rombolja az önbizalmadat

Europress
5 érzés és gondolat, ami rombolja az önbizalmadat
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Segítünk rendet tenni a fejedben, hogy magabiztos lehess.

1. Bűntudat

Több fajtája is létezik. Van, amikor úgy érzed, nem teszel eleget valakiért vagy valamiért. Van, amikor ellenérzéssel tölt el, hogy neked jut egy dologból, ami másnak nincs. Van, amikor a saját gondolataiddal harcolsz – például irigység ébred benned egy barátnőd boldogsága miatt. A lényeg, hogy ismerd fel és bocsásd meg magadnak.

Olvasd el ezt is!


2. „Lúzer vagyok.”

Ha szódásüveg szemüvegen keresztül direkt szerencsétlennek látod magadat, előbb-utóbb az lesz a vége, hogy még egyetlen lépcsőfok miatt is hasra esel. Ez a gondolat ugyanis meghatározza a saját magaddal kapcsolatos elvárásokat, amelyek valljuk be, a hatására nincsenek éppen az egekben…


3. Perfekcionizmus

A túlzott (ön)kritika megkeseríti a napjaidat. Bizonyos szemszögből az előző pont ellentéte, hiszen itt túl sokat vársz el magadtól, nem pedig túl keveset – ami viszont ugyanúgy veszélyes lehet. Engedd meg magadnak a hibázás luxusát, elvégre emberből vagy!

Olvasd el ezt is!


4. Megbánás

A múlton már úgysem változtathatsz. Mi értelme azon töprengeni, hogy „mi lett volna, ha?” Vésd az eszedbe, hogy minden nap egy új kezdet, és az számít igazán, hogy mit teszel a jelenben.


5. Összehasonlítgatás

„Az összehasonlítás megfoszt az örömtől” – mondta Theodore Roosevelt, és nem véletlenül. Ha folyton másokhoz méred magad, időközben elveszítheted azt, aki valójában vagy. Gondolj bele, hogy sokan a leggazdagabbak közül is képesek lúzernek érezni magukat, ha a szomszédjuknak drágább a kocsija… És ebből látszik, hogy a listánk elemei összefüggnek egymással.


Te hajlamos vagy a felsoroltakra?

Ilyen szemöldök illik az arcformádhoz

A legjobb sztárszemöldököket vettük sorra, hogy kiderítsük, vajon kinek milyen fazon áll a legjobban.

15 ötlet, ami feldobja a nappalidat

Ezekkel a praktikus tanácsokkal bátran belevághatsz a nappalid újrafazonírozásába!

12 ex-sztárpár elmeséli, hogyan lehet a válás után is békében nevelni a közös gyerekeket

Ha valamiben, abban egyetértenek, hogy a dráma a filmvászonra való.

Miért mondj NEMET a kutyás társkeresőre

Óriási felháborodást váltott ki az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában bemutatkozó új kutyás „szolgáltatás”, mely érthetetlen és felfoghatatlan módon teljesen szembemegy a felelős kutyatartás alapvető szabályaival és elfogadott normáival.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!