Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 gyorssegély magány ellen

4 gyorssegély magány ellen
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Pszichológus dolgozta ki az „EASE” módszert.

Nem csupán hétköznapi tippeket mutatunk, hanem egy bizonyítottan hatékony megoldást, amit Dr. John Cacioppo, a Chicagói Egyetem szakértője írt le.


1. E, mint „extend yourself”– azaz bővítsd a kapcsolataidat!

Akármennyire is kiráz a hideg, ez azt jelenti, hogy néha akkor is érdemes elfogadnod a meghívásokat, amikor semmi kedved az egészhez. Miként teremthetnél kapcsolatot másokkal, ha bezárkózol? Az internetes jelenlét sajnos messze nem elég, hiszen ott sokan nem a valódi arcukat mutatják, ráadásul a kommunikáció sem teljes értékű egy személyes beszélgetéshez viszonyítva.


2. A, mint „action plan”–azaz legyen haditerved!

Rá kell jönnöd, hogy nem a sors cselekvőképtelen áldozata vagy, hanem igenis utalni tudod az életedet. A kontroll visszanyerése megváltoztatja a gondolataidat, a magatartásodat és az elvárásaidat, ami elképesztően jó hatással lehet az emberi kapcsolataidra nézve. A haditerv legfontosabb része, hogy tűzz ki olyan eseményeket a naptáradba, amihez mások is csatlakozhatnak.

Olvasd el ezt is!


3. S, mint „selection”–azaz válogass!

A magányra nem a kapcsolatok mennyisége, hanem azok minősége nyújthat megoldást a pszichológus szerint. Keresd azoknak a társaságát, akikkel megvan az a bizonyos közös pont. Erre kitűnő alternatívát biztosítanak az érdeklődési kör szerint szerveződő csoportok.


4. E, mint „expect the best”–azaz számíts a legjobbra!

Ha szívből jövő jó szándékkal közelítesz mások felé, akkor nagyobb eséllyel fogod ugyanazt visszakapni. Amennyiben eleve kellemes kimenetelre számítasz a társas érintkezés során, máris gondolati síkon rángatod ki magad a magányból.


Te gyakran érzed magányosnak magad?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!