Cikkek neked
Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!

15 tárgy, ami a rendszerető emberek otthonában megtalálható

15 tárgy, ami a rendszerető emberek otthonában megtalálható
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha szereted a rendet, és az átlátható rendszerek híve vagy, akkor tuti, hogy ezek a tárgyak neked is kelleni fognak majd!

01. Kulcsgyűjtő tálka/kosárka

Nem kell bajlódni az előszoba falára való, fúrható akasztós megoldással. Szerezz egy szép tálat, amit leteszel egy olyan helyre, amely közel van a bejárati ajtóhoz és gyűjtsd abban a kulcsaidat. Innen ráadásul nehezebben is fognak leesni.


5 mutatós őszi ajtódísz, amit te is el tudsz készíteni


02. Polc tagoló

Bár szépen, oszlopokba rendezve tárolod a szekrény polcain a ruháidat, egy idő után mégis összecsúsznak?Szerezz be néhány ilyen műanyag, átlátszó tagolót, ami nem fogja ezt hagyni és ráadásul még nem is csúnya(hiszen nem is látszik!).

rendszerezés tippek a lakásban,rendszerezés alapjai,rendszerezés otthon,rendszerezés ötletek,rendszerezés alapelvei,

03. Átlátszó, zárható fedelű (befőttes)üvegek

A spejzba/kamrába/konyhai szekrénybe kötelező néhány ilyen. Csak fel kell címkézni, hogy mi van benne (biztos, ami biztos!), de mivel átlátszó, így látod is. És mivel lezárható, nem kell félned, hogy bármi is belemászik, porolódik, stb...


04. Lyukacsos szerszámos fal(ak)

Nem csak szerszámok tárolására, de a konyhába az edényeket, illetve a merőkanalakat is fel lehet rá akasztani. De akár a nappaliban, a hálószobában vagy a dolgozószobában is nagy hasznát veheted.

rendszerezés tippek a lakásban,rendszerezés alapjai,rendszerezés otthon,rendszerezés ötletek,rendszerezés alapelvei,

05. Fiók rendszerező

Ha szép, rendszerezett fiókokra vágysz, ahol könnyen meg lehet mindent találni, akkor szerezz be néhány ilyet (is).


06.Címkézhető dobozok

Apró dolgok igényes tárolására a dobozok a legjobbak. Lefedhetőek, így a benne rejlő "kincsek" nem piszkolódnak, porolódnak, ráadásul a címkére rá tudod írni, hogy mi van benne. Így ha keresel valamit, könnyen meg fogod találni.


8 alapdarab, amire álmaid otthonában szükséged lesz


07. Tálcák

Végtelen lehetőség van, hol, hogyan és mire használd fel praktikusan a tálcát. Például egy hosszú széles, vékony, magas oldalú tálca a fürdőszobába, a WC tetejére szuper lehet. Több üvegcse is elfér rajta és nem kell attól félni, hogy leesnek.


08. Rozsdamentes acél polcok

Ha szekrény nem fér el, pláne azért, mert nem tudnád se nyitogatni, se tologatni az ajtaját, akkor szerezz be akár a konyhába, akár a fürdőbe ilyen rácsos polcokat. Ha kell valami, csak lekapod róla, könnyű tisztán tartani, ráadásul nem kell semmit sem keresgélni, hiszen nem takar el semmi semmit.


09. Mágneses késtartó

Hogy a legtöbbet használt jó kis kések mindig kéznél, elöl legyenek... de mégse útba, és ne kelljen az esetleges balesetek miatt félni.


20 tipp, hogyan dekoráld ki otthonodat a nyári fotóiddal


10. Függöny rudak

Nem csak a függönyöket lehet rájuk akasztani. Ha rövidebbre vágatod őket, akkor függőlegesen be tudod szerel(tet)ni a polcokba. Közéjük pedig vágódeszkát, edényeket és tálcákat is tudsz tenni anélkül, hogy eldőlnének (és ezzel hatalmas zajt csapnának).


11. Kerámia tojástartó

Biztosak vagyunk benne, hogy az ékszereidet ezentúl csak így fogod tárolni. Mert így végre soha többé nem csomósodnak össze a nyakláncaid!! És a kiválasztott fülbevaló másik párját is könnyebben megtalálod.Persze akkor, ha ugyanabba a mélyedésbe tetted bele! :-)


12. Falra szerelhető ajtó nélküli szekrények

Olcsóbb, kevesebb helyet is foglal és nagyon jól átlátható rendszer. Ráadásul marha jól is néz ki, nem!?


A legmutatósabb ajtó nélküli beépített szekrények


13. WC papír tartó és tároló kosárka

Nem csak praktikus, de nagyon stílusos megoldás is ez. Minden WC megérdemelne egy ilyet!


14. Fűszertartók

Főzés közben is megkönnyíted a dolgod, ha a gyakran használt fűszereid nem összevissza vannak, hanem szépen átlátható módon, felcímkézett fűszertartó tégelyekbe, edénykékbe.


15. Sminkes ecsettartó

Ahelyett, hogy egy fiókban, vagy egy neszeszeres táskában tárolod a sminkecseteidet, inkább fogj akár egy műanyag poharat és tedd őket bele. Ebben biztos nem sérülnek, ráadásul sem egymást, sem valami mást nem fognak összepiszkolni.


9 mosással kapcsolatos dolog, amit soha többé ne csinálj!

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

A kereséshez kezdj el gépelni!