Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Támad az őszi szorongás, így küzdd le!

Europress
Támad az őszi szorongás, így küzdd le!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ajjaj, a levelekkel együtt mintha a kedved is alacsonyan szállna…

1. Vágj bele valami újba!

Rengeteg képzés, tanfolyam, foglalkozás és más szervezett szabadidős program veszi kezdetét éppen ősszel. Nincs más dolgod, mint kiválasztani közülük azt, amire a lelked mélyén már régóta vágysz, csak valamiért még nem vágtál bele! Ne tagadd, hogy van legalább egy ilyen: a lelked mélyén talán egy új nyelv elsajátításáról vagy profi tánctudásról álmodozol. Mire vársz? A lehetőség adott!


2. Ürítsd ki az agyadat!

A hétköznapok viharában annyi mindennel tele lehet a fejed, hogy nem árt rendszeresen „kiengedned a felesleget”. A tudatos lazító módszerek kiváló segítséget nyújtanak ebben – különösen, ha egy kis fizikai megerőltetéssel párosítod őket. A jóga tökéletes erre a célra. Sokan a szaunaszerűen felmelegített helyiségben tartott bikram fajtát tartják a legideálisabbnak, mert attól szó szerint ellazulnak az érfalak, ami az idegrendszerre is jó hatással van.


3. Kezeld az allergiádat!

Ősszel épp olyan gyakoriak az allergiás panaszok, mint tavasszal. A parlagfű, a háziporatka, a penész és az állatszőr elleni érzékenység sajnos életminőséget rontó tüneteket okozhat. Teljesen érthető, ha viszkető szemekkel tüsszögve nem érzed a topon magadat. Kutatások bizonyítják, hogy a legerősebb allergének környezeti jelenléte összefügg a depresszióval orvoshoz fordulók számával – tavasszal és ősszel nagyon sokan vannak.

Olvasd el ezt is!


4. Lélegezz normálisan!

Talán észre sem veszed, hogy a feszültség hatására elfelejtesz rendesen lélegezni, s az oxigénhiány tovább rontja a helyzetet. Gyorssegélyt nyújt, ha belégzéskor elszámolsz magadban ötig, újabb ötig bent tartod a levegőt, végül ismét ötig kifújod. Ezzel a szívedet és az idegrendszeredet is a kívánt tempóra lassítod.


Te tapasztaltad már az „őszi parát”?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!