Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Támad az őszi szorongás, így küzdd le!

Europress
Támad az őszi szorongás, így küzdd le!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ajjaj, a levelekkel együtt mintha a kedved is alacsonyan szállna…

1. Vágj bele valami újba!

Rengeteg képzés, tanfolyam, foglalkozás és más szervezett szabadidős program veszi kezdetét éppen ősszel. Nincs más dolgod, mint kiválasztani közülük azt, amire a lelked mélyén már régóta vágysz, csak valamiért még nem vágtál bele! Ne tagadd, hogy van legalább egy ilyen: a lelked mélyén talán egy új nyelv elsajátításáról vagy profi tánctudásról álmodozol. Mire vársz? A lehetőség adott!


2. Ürítsd ki az agyadat!

A hétköznapok viharában annyi mindennel tele lehet a fejed, hogy nem árt rendszeresen „kiengedned a felesleget”. A tudatos lazító módszerek kiváló segítséget nyújtanak ebben – különösen, ha egy kis fizikai megerőltetéssel párosítod őket. A jóga tökéletes erre a célra. Sokan a szaunaszerűen felmelegített helyiségben tartott bikram fajtát tartják a legideálisabbnak, mert attól szó szerint ellazulnak az érfalak, ami az idegrendszerre is jó hatással van.


3. Kezeld az allergiádat!

Ősszel épp olyan gyakoriak az allergiás panaszok, mint tavasszal. A parlagfű, a háziporatka, a penész és az állatszőr elleni érzékenység sajnos életminőséget rontó tüneteket okozhat. Teljesen érthető, ha viszkető szemekkel tüsszögve nem érzed a topon magadat. Kutatások bizonyítják, hogy a legerősebb allergének környezeti jelenléte összefügg a depresszióval orvoshoz fordulók számával – tavasszal és ősszel nagyon sokan vannak.

Olvasd el ezt is!


4. Lélegezz normálisan!

Talán észre sem veszed, hogy a feszültség hatására elfelejtesz rendesen lélegezni, s az oxigénhiány tovább rontja a helyzetet. Gyorssegélyt nyújt, ha belégzéskor elszámolsz magadban ötig, újabb ötig bent tartod a levegőt, végül ismét ötig kifújod. Ezzel a szívedet és az idegrendszeredet is a kívánt tempóra lassítod.


Te tapasztaltad már az „őszi parát”?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!