Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Pretty Little Shape - Ez az új fitt-trend!

Pretty Little Shape - Ez az új fitt-trend!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Hallottál már az antigravitációs jógáról? Ez a menő mozgásforma nem csak a Pretty Little Liars sztárjának, Troian Bellisarionak a kedvence, de már nálunk is sok rajongója akad!

A sztárok körében nemrég indult hódító útjára a legújabb fitness-őrület: az antigravitácós jóga!A Pretty Little Liars szereplője, a Spencert alakító Troian Bellisario már évek óta űzi ezt a sportot, és az Instagramjára látványosabbnál látványosabb képeket posztol róla. Kedvet kaptál? Akkor olvasd el, miről is szól pontosan ez a mozgásforma!

Az első antigravitációs jógastúdió nálunk két évvel ezelőtt nyitott, ma pedig már számos helyen van lehetősége a magyar lányoknak, hogy kipróbálják ezt a sportot. Az antigravitációs jóga lényege, hogy a levegőben lógva, egy Hammock nevű kötél segítségével kell végezni a jóga ászanákat, különösen nagy hangsúlyt fektetve a fordított testhelyzetekre. Ez a jóga sokkal kevésbé terheli meg az ízületeket, illetve egyes pozíciók segítik fokozni az agyműködést, vérkeringést is. Az órákra, általában érdemes hosszú vagy háromnegyedes nadrágban, és egy kényelmes ujjatlan pólóban érkezni, cipőre pedig természetesen nincs szükség. És persze az sem árt, ha van egy kis gyakorlatod a jóga valamelyik válfajában, mielőtt kipróbálod az antigravitációs verziót!

Olvasd el ezt is!


Kipróbálnád ezt a sportot?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!