Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Kiderült: a sovány emberek ezekből esznek sokat!

Europress
Kiderült: a sovány emberek ezekből esznek sokat!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nemrég publikálták egy 16 éven át tartó kutatás eredményét, melyben 120 ezer ember étkezési szokásait vizsgálták. Ebből egyértelműen kiderült, miből esznek nagyon sokat azok, akik vékonyak, és mit mellőznek.

A felmérést az American Journal of Clinical Nutrition szaklapban tették közzé, és többek között arra világított rá, hogy milyen ételektől lehet tartósan egészséges testsúlyra fogyni, és melyek azok az ételek amelyek az emberek legnagyobb részénél elhízáshoz vezetnek. Ez derült ki:

1) Ritkábban híznak el azok, akik rendszeresen fogyasztanak joghurtot, tengeri herkentyűket, csirkemellet és natúr magvakat

Olvasd el ezt is!2) Az elhízáshoz nincs sok köze annak, hogy zsírmentes vagy zsíros tejet iszol3) Azok, akik sok feldolgozott húst fogyasztanak, könnyebben híznak el4) A legjobb diétás étrendek mindig sok fehérjét tartalmaznak

Olvasd el ezt is!Az pedig természetes, hogy a cukorfogyasztást mindenhol tiltják a diéták alatt!

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!