Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A legnagyobb hiba, ami miatt csődöt mond a fogyókúra

Europress
A legnagyobb hiba, ami miatt csődöt mond a fogyókúra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Nem a kajáról meg a mozgásról lesz szó, hanem egész másról.

Mindegy, hogy csak egy-két kilótól akarsz megszabadulni, vagy jelentősebb túlsúlynak igyekeznél búcsút inteni. A dolog gátja szinte mindenkinél ugyanaz szokott lenni, amit nem lehet életmód-tanácsokkal helyrebillenteni.

Olvasd el ezt is!

Ha te is abban a cipőben jársz, hogy egy rakás diétát és edzési tippet kipróbáltál már, mégsem sikerült elérned az álomalakot, csak tedd fel magadnak a kérdést: miért is akarsz fogyni?

Azért, mert utálod az úszógumit a hasadon vagy a narancsbőrt a popsidon? Azért, mert megláttad magad a tükörben egy előnytelen ruhában, és beleivódott a kép a memóriádba?

Ez a titok nyitja: nem negatív motiváció szükségesaz egészséges és tartós fogyáshoz! Pozitív hajtóerőt kell keresned, tehát nem valami elől, a mostani állapotod megszüntetéséért érdemes súlyvesztésre törekedned. Sokkal inkább azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben.

Olvasd el ezt is!

A pozitív motiváció erejét természetesen más életterületen is felhasználhatod – de eleinte nem biztos, hogy könnyű lesz, előre szólunk. Korunk társadalma ugyanis annyira ráállt a negatív hozzáállásra, hogy ehhez tulajdonképpen félre kell tenned az eddig megszokott gondolati sémákat.

Olvasd el ezt is!

Fontos, hogy ne várd el magadtól a teljes irányváltást egyik pillanatról a másikra. Fogadd el, ha egy pillanatra ellenérzésed támad a testeddel kapcsolatban – csak vedd észre és igyekezz inkább valami másra összpontosítani ahelyett, hogy belesüppednél a tükör előtt husicsipkedős önutálatba!

A legtutibb fogyókúrás tipp tehát tudatosítani magadban: még jobb leszel, de már most is jó vagy.


Sok sikert hozzá, képes vagy rá!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!