Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Így csaphatsz le álmaid állására

giphy
Így csaphatsz le álmaid állására
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már több embernek sikerült körülötted, te bezzeg ugyanott senyvedsz? Akkor segítünk, hogy te is bejuss az álom munkahelyedre!

1. Mindig járj nyitott szemmel!

Amilyen nyilvánvalónak tűnik ez a tanács, olyan kevesen fogadják meg. A legtöbben zavarba jönnek, amikor pontosan le kell rajzolniuk, hogy néz ki a lakásukban a bejárati ajtó. Ez a fajta hétköznapi „vakság” igencsak megnehezíti az állástalálást. Tudjuk, hogy most felálltál megnézni az ajtót, de inkább ülj vissza, és gondold végig, milyen csatornán keresztül szerezhetsz tudomást az álompozícióról!


2. Összpontosítsd a figyelmed!

Miután megtanultál figyelni, jön a következő lecke: úgy kell megtenned, hogy a lehető legkevesebb időt és energiát pazarold el. Ha veled is megesett már, hogy felhívtak állásügyben, de a cégnév nem mondott semmit, mert tucatjával pályázod meg a lehetőségeket, akkor te is abban a cipőben jársz, hogy ideje leszűkíteni azt a bizonyos keretet. Az például, hogy „valami adminisztratív”, nem ideális álomkép – pontosítanod kell.


3. Beszélj a családoddal és a barátaiddal!

Tudasd a közvetlen környezeteddel, hogy mire vágysz. Ez lehet a kiszemelt cég neve, vagy inkább egy vázlatos munkaköri leírás. A kommunikációval máris jól jársz, hiszen az egészet alaposan végig kell gondolnod hozzá. Bónusz pedig, hogy „több szem többet lát”, és ki tudja, kinek lesz olyan ismerőse vagy információja, ami megadja a kezdő lökést az álomkarrieredhez.

Olvasd el ezt is!


4. Keresd fel a döntéshozót!

Ahelyett, hogy álláskereső portálon keresztül vagy a HR-es útján pályáznál egy munkára, akár egyenesen a vezetőnek is írhatsz.

Életvezetési tanácsadók egyenesen azt javasolják, hogy ha nem találod az illetékes e-mail címét, akkor bátran próbálkozz a nevének különböző megjelenítési formáival, például a vezetéknév.keresztnév@vállalat.hu-val. Ezt mi nem feltétlenül tartjuk a leghatékonyabb stratégiának, csak azért említettük, hogy lásd: az élelmességnek nincs határa!


Te megtaláltad már az álommunkát?

Ide utazz a horoszkópod szerint, ha OROSZLÁN jegyű vagy!

Egy oroszlánnal utazni csupa izgalom! Végtelenül aktív útitárs, aki mindig megtalálja a legmenőbb helyeket.

5 sztár, akinek nem volt elég 1 menyasszonyi ruha az esküvőjén

Képtelenek voltak választani? Vagy új – és meglehetősen puccos – divat van születőben? Akárhogy is, egyre többen esküsznek arra, hogy többféle menyasszonyi ruhában mutassák meg magukat az olvadozó násznépnek – és persze az egész world wide webnek.

3 dolog, amire idén nyáron végre sort kell kerítened!

Mi már most szólunk, tervezz előre és használd ki ezt a három hónapot.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!