Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 dolog, amit az őrangyalod üzen neked

Europress
4 dolog, amit az őrangyalod üzen neked
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Ha hallgatsz rá, minden eddiginél teljesebb lesz az életed.

1. „Úgy vagy jó, ahogy vagy!”

Dicséretes, ha dolgozol rajta, hogy jobb emberré, nővé, baráttá, anyává, gyermekké, munkatárssá vagy bármivé válj. De nem szabad hagynod, hogy ez a törekvés negatívan hasson a jelenedre! Most, ebben a pillanatban is elég jó vagy, és az már csak hab a tortán, hogy még jobb leszel! A fejlődés egyik elsőszámú feltétele, hogy ismerd és elfogadd a jelenlegi állapotodat. Nehezen megy? Írj listát a sikereidről és a pozitív tulajdonságaidról! Csak az elején tűnik nehéznek…

Olvasd el ezt is!


2. „Minden érted történik.”

Minden egyes esemény és ember azért érkezik az életedbe, hogy segítsen neked. Igen, még az a szomszéd is, aki a garázskapu elé parkolt, és negyedórát késtél miatta a munkahelyedről! Nem véletlen, hogy pont akkor kellett útra kelned és megérkezned. Néha kiderül, mi felé terel vagy mitől véd meg egy-egy ilyen „véletlen”, máskor viszont bele kell nyugodnod, hogy sohasem tudod meg. A szemlélet viszont segít benne, hogy a hétköznapokban ritkábban forrjon fel az agyvized.


3. „Magadra mindig jut idő.”

Legfeljebb letagadod, mert valamiért sajnálod magadtól. Mindenkinek vannak napi teendői, ám az igazi, nagybetűs élet általában azon túl kezdődik. Ne legyen olyan nap az életedben, amikor ébredéstől lefekvésig csak robotolsz, mert az csupán látszólag visz előre! A szellemi fejlődés érdekében igenis meghozhatod az áldozatot, hogy meditálsz negyedórát, vagy akár sétálsz egyet a természetben.


4. „Szeretnek téged.”

Az őrangyalod legfontosabb üzenete, hogy szeret téged – és nincs egyedül ezzel. Éppen ezért te sem vagy egyedül. Nincs olyan pillanat, amikor egyedül cipeled az egész világ terhét a válladon. A szellemi segítők szüntelenül segítenek a háttérből, ráadásul az emberektől is rengeteg szeretetet kaphatsz – fogadd örömmel és nyitottan!


Te hallgatsz az őrangyalodra?

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!