Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Jön a „Nem tetszik” gomb a Facebookon

Europress
Jön a „Nem tetszik” gomb a Facebookon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Maga Zuckerberg jelentette be, hogy fejlesztés alatt a rég várt funkció.

Mark a Facebook keddi csúcsmegbeszélése után beszélt róla a nyilvánosság előtt, hogy tényleg érkezik a „Nem tetszik” gomb – legalábbis valami hasonló.

Olvasd el ezt is!

A koncepció célja ugyanis nem mások bejegyzéseinek leszavazása lesz, hanem az, hogy a felhasználók a lájkolás pozitív felhangjával összeegyeztethetetlen érzést is kifejezhessenek.

„Évek óta kérdezősködnek nálunk a „Dislike” gombról. Különleges nap ez a mai, hiszen végre bejelenthetem, hogy dolgozunk rajta, és már közel vagyunk a tesztfázishoz” – számolt be róla a vezér a CNBC-nek.

Zuckerberg hozzátette, hogy eddig azért tartózkodtak a „Nem tetszik” ötletétől, mert nem akarták, hogy a Facebook a Reddithez hasonlóvá válva a szavazás-leszavazás kettősségén alapuljon.

„Igazából együttérzést lehet majd kifejezni vele, hiszen nem csak jó pillanatok vannak az életben” – összegezte minden idők egyik legsikeresebb üzletembere.


Te várod már az új funkciót?

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!