Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

7 dolog, amit ki kell mondjak: utálok az anyaságban

Europress
7 dolog, amit ki kell mondjak: utálok az anyaságban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Most nagyon őszinte leszek és elárulom azt a néhány dolgot, amit nagyon utálok az anyaságban. És szerintem mások is, csak nem vallják be.

Még mielőtt belekezdek a listámba, szeretném leszögezni, hogy imádom a fiamat, imádok anya lenni, imádom az anyaságnak 99,99%-ban szinte minden pillanatát. De ott az a 0,01%, amiért bizony nem rajongok. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Másrészt meg Édesanyám ezekre azt mondaná: „Kislányom, ez legyen a legnagyobb bajod!” És igaza is lenne. Azért ha már megígértem, íme a TOP 7-es listám arról, hogy mit utálok a legjobban az anyaságban:


1. Az összefogott hajat
2015. január 28-án született a kisfiam, mindjárt 33 hete. Nos, azóta kétszer voltam fodrásznál. Ez azt jelenti, hogy kétszer 2 percig volt kiengedve a hajam, míg kijöttem a fodrásztól, lefotóztam a remekművet. És már fogtam is össze.


2. A szoptatós ruhákat
Nagyon szeretnék már felvenni egy szép, merevítős, csipkés push up melltartót, hozzá egy jó szűk, hátul cipzáros ruhát, amit csak a Férjem tud levenni rólam este, ha hazajött.


3. A lapos cipőket
Persze, tudom, Victoria Beckhamnek ment, meg az Instagram is tele van olyan anyukákkal, akik magassarkúban fotózkodnak a babakocsi mellett. De komolyan, próbált már valaki magassarkúban macskakövön babakocsit tolni? Vagy csak járdára feltolni a kocsit? Esetleg szaladni a gyerek után magassarkúban? Ugye, hogy nem. Mert képtelenség!!


4. A nem alvást
Hogy mennyit fizetnék azért, hogy egy hétig minden nap 8 órát aludhassak egyhuzamban? Igazából nem is az összeg a lényeg... Hanem hogy kinek fizethetek? :-)


5. Hogy minden ruhát leeszünk
Előke a gyereken, előke rajtam, minden falat után megtörlöm a száját és a kezét is, mégis valahogy minden evés után öltözhetünk át. Ő is és én is.


6. Hogy sose végzek a takarítással
Azelőtt heti kétszer elég volt felporszívózni, heti egyszer egy „kisebb”, havi egyszer egy nagyobb takarítás elég volt. Most hétfőn reggel elkezdem a takarítást és esetleg vasárnap este befejezem. És hétfőn reggel kezdem is újra. Ki az, aki rajtam kívül is átlag (legalább) napi 2 adag ruhát mos??


7. Hogy nem csinálhatok dolgokat akkor, amikor akarok
Fürdés? Majd ha a Férjem hazaér. Kis mozgás, esetleg futás? Szintén. Ja hogy ez este 8-at jelentene? Ok, akkor ma is csak egy gyors zuhany fér bele, aztán inkább még gyorsan elmosogatok, összepakolom a játékokat, leszedem a szárítóról a ruhákat és... és inkább lefekszem aludni. Na és kinek ismerős a „sunyiban” evés úgy, hogy a gyerek ne lássa, esetleg akkor, amikor alszik?


Te mit utálsz az anyaságban?

Olvasd el ezt is!

Nem találod ki, melyik szuperdögös modellel flörtölt Leonardo DiCaprio - ők lesznek az új álompár?

A világsztár még csak pár napja szingli, máris rányomult a földkerekség egyik legszebb nőjére...

Napi horoszkóp május 29.: a Szüzek komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek a siker érdekében változtatniuk kell az eddigi taktikán

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!