Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

„Most vagy soha!” – ez a vasárnapi újhold üzenete a számodra

Europress
„Most vagy soha!” – ez a vasárnapi újhold üzenete a számodra
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mire vársz? Eljött a cselekvés ideje!

A szeptemberi 12-i újhold ellenállhatatlan vágyat ébreszthetett benned, hogy előre lépj az életben – ám nem biztos, hogy felfedte előtted, konkrétan mit jelent ez.

A hirtelen fellobbanó türelmetlenséggel viszont légy óvatos, mert ha rágörcsölsz a témára, azzal gátolhatod a hatékony cselekvést. Sőt, még az is lehet, hogy az együgyű mókus hibájába esve nem veszed észre a fától az erdőt.

A Szűzben lévő újhold nagyszerű alkalmat biztosít a változásra, de ha ragaszkodsz ahhoz, amit az egód követel, lemaradhatsz az ajándékról. Úgyhogy inkább dőlj hátra, igyekezz tisztán látni, és legyen bátorságod ahhoz, amit a helyzet megkövetel!

Igazából csak annyit kell tenned, hogy elfogadod a saját gondolataidat, érzéseidet, vágyaidat és igényeidet. Vasárnap különösen hasznos időt szánnod valamilyen spirituális gyakorlatra, egy kis befelé fordulásra, mert bőségesen megtérülhet.


Te mit érzel ezzel kapcsolatban?

Fizess elő a JOY magazinra több, mint 50% kedvezménnyel! Egyéves előfizetés, 11 lapszám 5445 forint helyett 2695 forintért, lapszámonként 495 ft helyett 245 forintért.

Csak 2695 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!