Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

3 mód, ahogy megbetegít a munkád

Europress
3 mód, ahogy megbetegít a munkád
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Érezted már azt, hogy kikészít a munkád? Egy új kutatás szerint a munkahelyi környezetben több olyan dolog is van, ami károsíthatja az egészségedet, szóval nem véletlen.

1) Egyszerűen képtelenség eltalálni, hogy a klíma olyan fokozaton menjen, ami mindenkinek jó. Aki közel ül hozzá, az télen megsül, nyáron megfagy, aki pedig távol az épp fordítva. Egy felmérésből kiderült, hogy a dolgozók meghatározó része az irodájában fázott meg.2) Egy másik kutatás azt derítette ki, hogy egészségesebb, ha nők között dolgozol. De, ha te éppen pasis helyen melózol, érdemes kialakítanod néhány stresszűző szokást, mert különben megnövekszik a szervezetedben a kortizol nevű stresszhormon szintje. Érdekes...

Olvasd el ezt is!3) Az egész napos egy helyben ülés rettentően rosszat tesz az egészségeddel, nem csak az izmaidat, és a gerincedet károsítja, hanem az emésztésedre és a belső szerveid működésére is negatív hatással van. Állj fel óránként legalább öt percre, és sportolj rendszeresen.Vigyázz ezekkel nagyon!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!