Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ezeket kell elfogadnod, hogy boldog lehess

Europress
Ezeket kell elfogadnod, hogy boldog lehess
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Igazi aha-élményt hoznak majd a felismerések.

1. Nem az vagy, akinek mások tartanak

Az számít a leginkább, hogy te mit gondolsz saját magadról. Kezedben a döntés: hagyod, hogy mások határozzák meg a cselekedeteidet, vagy egyszerűen megmutatod nekik az igazi énedet. Utóbbival talán több külső konfliktust vállalsz, de megéri, hiszen a környezeted is a valódi önmagadat fogja díjazni.


2. A B-terv néha még jobb is

Életed egyik legfelszabadítóbb élménye lehet, amikor tudatosul benned: még jól is járhatsz, ha valami nem úgy történik, ahogy előre elképzelted. Hagyd, hogy menet közben rajzolódjon ki a szemed előtt, mire van szükséged – hallgass a szívedre, s ne restellj változtatni az elképzeléseiden!


3. Nem mentheted meg azt, aki nem akarja

Talán nem vagy az a „megmentős” fajta, viszont még így is nagy az esély rá, hogy szeretnél valakit jobb belátásra bírni, aki szerinted a vesztébe rohan. Mégsem tekintheted feladatodnak, hogy megmentsd azt, aki nem akarja. Ha készen áll, és hajlandó cselekedni a sorsáért, az már más téma.


4. Az út fontosabb, mint a cél

Az átváltozás, a tanulás, a gyarapodás és a fejlődés maga sokkal fontosabb, mint a cél, aminek a nevében történik. Ne szegezd tehát mindig mereven előre a tekintetedet – nézz néha egy kicsit a mostba is!

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! 7 instant boldogságtrükk


5. Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal

Ha félsz egyedül lenni, az olyan, mintha saját magaddal nem lennél jóban. Pedig nincs annál felemelőbb, mint szembenézni a saját gondolataiddal. Ne akarj másokhoz menekülni a tükörképed elől!


Te már elfogadtad ezek közül valamelyiket?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!