Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csodák történhetnek ma, a szuper telihold szombatján

Europress
Csodák történhetnek ma, a szuper telihold szombatján
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Halakba lépő szuperhold megnyitja a legeldugottabb kapukat.

Ne lepődj meg, ha augusztus 29-én még pontosabban működnek a megérzéseid.

Az extra méretűnek látszó telihold ugyanis lehetővé teszi, hogy végre meglásd a láthatatlant, és tudatosuljon benned: nem a kézzelfogható valóság a legfontosabb. Ha hajlandó vagy a dolgok mögé nézni, akár varázslatosnak is érezheted a benned felszabaduló energiákat.

A Halakba lépő telihold az első a három egymást követő szuperhold közül. Ez azt jelenti, hogy a Hold a lehető legközelebb helyezkedik a Földhöz, sőt a Nappal is egy vonalba kerül. Ilyenkor a tudatunk kitágulására, mélyebb érzékelésre lehet számítani.

Spirituális energiák tömkelege szabadul fel, amikre ha nem állunk készen, akár káros hatással is lehet az életünkre. Amennyiben viszont odafigyelünk az álmainkra és a meglátásainkra, magasabb szintre léphetünk.

Árnyalja a helyzetet, hogy teliholdkor akaratlanul is odafigyelünk azokra a dolgokra, melyeket próbáltunk minél mélyebbre ásni magunkban. Ezeket érdemes nyitottan, megértéssel fogadnod, ami az első lépés a feldolgozáshoz.

Ne lepődj meg, ha a szombat este fél kilenc körül kiteljesedő Halak szuperhold környékén elsöprő erejű felismerésed, esetleg jövőt sejtető elképzelésed támad. Mindenképpen jegyezd fel, hogy ne vesszen a feledés homályába, s utólag rácsodálkozhass!


Te mennyire szoktad érezni az ilyen hatásokat?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!