Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Csodák történhetnek ma, a szuper telihold szombatján

Europress
Csodák történhetnek ma, a szuper telihold szombatján
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A Halakba lépő szuperhold megnyitja a legeldugottabb kapukat.

Ne lepődj meg, ha augusztus 29-én még pontosabban működnek a megérzéseid.

Az extra méretűnek látszó telihold ugyanis lehetővé teszi, hogy végre meglásd a láthatatlant, és tudatosuljon benned: nem a kézzelfogható valóság a legfontosabb. Ha hajlandó vagy a dolgok mögé nézni, akár varázslatosnak is érezheted a benned felszabaduló energiákat.

A Halakba lépő telihold az első a három egymást követő szuperhold közül. Ez azt jelenti, hogy a Hold a lehető legközelebb helyezkedik a Földhöz, sőt a Nappal is egy vonalba kerül. Ilyenkor a tudatunk kitágulására, mélyebb érzékelésre lehet számítani.

Spirituális energiák tömkelege szabadul fel, amikre ha nem állunk készen, akár káros hatással is lehet az életünkre. Amennyiben viszont odafigyelünk az álmainkra és a meglátásainkra, magasabb szintre léphetünk.

Árnyalja a helyzetet, hogy teliholdkor akaratlanul is odafigyelünk azokra a dolgokra, melyeket próbáltunk minél mélyebbre ásni magunkban. Ezeket érdemes nyitottan, megértéssel fogadnod, ami az első lépés a feldolgozáshoz.

Ne lepődj meg, ha a szombat este fél kilenc körül kiteljesedő Halak szuperhold környékén elsöprő erejű felismerésed, esetleg jövőt sejtető elképzelésed támad. Mindenképpen jegyezd fel, hogy ne vesszen a feledés homályába, s utólag rácsodálkozhass!


Te mennyire szoktad érezni az ilyen hatásokat?

Ezt rontod el a párkapcsolatodban a horoszkópod szerint

Sajnos még ez is meg van írva rólunk a csillagokban.

Napi horoszkóp május 24.: a Bikák nagy tehertől szabadulnak meg, a Mérlegek kibontakoztathatják a bennük rejlő tehetséget

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, izgalmas dolgokat tudhatsz meg ugyanis az egyes csillagjegyekből!

Koszorúslányok álomkivitelben – ha azt szeretnéd, hogy a barátnők is tökéletesek legyenek az esküvődön

A Bride's Babes egy egyedülálló szolgáltatást kínáló márka, amely Magyarországon elsőként foglalkozik a koszorúslányok kiszolgálásával. Számukra fontos, hogy a menyasszony mellett a koszorúslányok is a legszebb fényükben tündökölhessenek a nagy napon.

Wow! Mischa Barton visszatért és szexibb, mint valaha!

A Narancsvidék sztárjáról elég keveset hallottunk az utóbbi időben.

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!