Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az esküvői ruha kiválasztásának 7 szakasza

Az esküvői ruha kiválasztásának 7 szakasza
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kedves jelenlegi és jövőbeli menyasszonyok, a nagy napra kiválasztani a tökéletes ruhát nem egyszerű dolog, muszáj lélekben felkészülni!

Hosszú az út a tökéletes ruha megtalálásáig, sok rázós fokozaton kell túlszenvedni magunkat:

1. Túlzott izgatottság

Juuuj, megkérték a kezed! Kedvenc elfoglaltságod a szuper romantikus eljegyzési sztori elmesélése, és a gyönyörű gyűrűd mutogatása, és alig várod, hogy belevesd magad a ruha kiválasztásába.


2. Túlterheltség

Azt hitted, pontosan tudod, milyen is álmaid ruhája, de hiába a sok-sok Pinterest board és a sok esküvői magazin, rá kell jönnöd, hogy fogalmad sincs. Uszályos legyen? Habos? Csipkés? Vagy inkább egyszerű? Nem is tudtad, hogy ennyi fazon létezik...


3. Zavarodottság

Az első ruhapróbára már azt hiszed, megtaláltad az igazit, és biztos vagy a dolgodban, de ott van az anyukád, a húgod, a barátnőd, akiknek teljesen különböző véleménye van arról, minek hogyan kellene lennie, hogyan kéne állnia, és íme, újra elbizonytalanodtál a ruhát illetően.


4. Közömbösség

Egyszerűen besokallsz, annyi ruhát megnéztél, felpróbáltál, beleszerettél, kiszerettél belőle, hogy nem bírod tovább, és úgy érzed, inkább feladod az egészet.


5. Csüggedtség

Megtaláltad A ruhát, tökéletes, gyönyörű, lélegzetelállító vagy benne...csak egy a gond, ötször annyiba kerül, mint amennyi a tervezett ruha büdzséd.


6. Megvilágosodás

Nem adtad fel, mert mégsem mehetsz egy zsákban az esküvődre, és a kitartó munkának hála, megtalálod a ruhát, ami minden kritériumnak megfelel: nem túl drága, nem túl habos-babos, de igazi hercegnőnek érzed magad benne.


7. Önfeledt öröm

Elérkezik a nagy nap, amikor minden szem rád szegeződik, de te csak egy szempárt figyelsz, a leendőbeli férjedét, és amint meglátod őt az oltár felé lépdelve, tudod, hogy bizony az a bizonyos zsák is lehetne rajtad, mert csak az számít, hogy mostantól férj és feleség lesztek. Persze amint meglátod, mennyire leesik tőled az álla, mikor meglát, elkönyveled, hogy megérte ennyit keresni és ennyit kiadni a tökéletes ruháért.

Kitartást, kedves ruhakereső menyasszonyok!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!