Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Ebből tudhatod, hogy ideje változtatni az életeden

giphy
Ebből tudhatod, hogy ideje változtatni az életeden
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A változás bizonytalansággal jár. Motiválunk, hogy belevágj! Íme, a „tünetek”, amelyek elárulják, hogy nem érdemes késlekedned.

1. A múltadba menekülsz

Állandóan a régi szép időkön jár az eszed, hogy nosztalgia közben ne kelljen azon agyalnod, milyen pocsék a jelen? Tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért menekülsz a pillanat elől, mert így egyszerűen elmegy melletted az élet!


2. Elutasítod a váratlan lehetőségeket

Belekapaszkodsz abba, ami már nem működik, hogy a járt utat járatlanért el ne hagyd? Pedig lehet, hogy a hepe-hupás földút helyett autópálya várna! Nyugodtan engedd el a biztosat a bizonytalanért cserébe, legalább egészen pici dolgokkal – például egy merész ételválasztással – kezdve!


3. Belezsibbadtál az életbe

Mindegy, mi történik, mert úgyis egyfajta flegma beletörődéssel veszed tudomásul. Így legalább nem borulsz ki, de ennek sajnos az az ára, hogy semminek se tudsz szívből örülni. Keress valami felrázó élményt!

Olvasd el ezt is!


4. Hazudsz magadnak vagy másoknak

A hazugság felfordulást okoz a lelkedben, hiszen szégyent és bűntudatot ébreszt. Ahelyett, hogy ezeket az érzéseket táplálnád magadban, puhatold ki, miért szaladsz el az igazság elől, mit kellene bevallanod.


5. A szavaid és a tetteid mást mondanak

A cselekedetek minden szónál hangosabbak. Ha bort iszol, de csak vizet prédikálsz, még a tükör előtt is elveszíted a hiteledet.


6. Felszínesek a kapcsolataid

Senkivel sem tudsz mélyebb témákról beszélgetni? Ha nem a megfelelő emberek vannak körülötted, egyértelműen jelzi, hogy valami veled sincs rendben. Amikor magadra találsz, szinte rögtön jön majd a megfelelő társaság!


Nálad hány jel talált be?


Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!