Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szívet tépő képeken egy igazi gyermekesküvő

Europress
Szívet tépő képeken egy igazi gyermekesküvő
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A lányok egyharmada 15 éves korára már házas.

Bangladesben még mindig elképesztően gyakori a túl korai házasság, pedig az alsó korhatárt elvileg már törvénybe foglalták. Az ENSZ gyermekvédelmi szervezete, az UNICEF úgy nyilatkozott, hogy világszerte ott a legelkeserítőbb az arány.

Sheikh Hasina miniszterelnök tavaly jelentette be, hogy terveik szerint 2041-re sikerül teljesen leszámolni a jelenséggel, ám a Human Rights Watch rámutatott: még csak kevés gyakorlati intézkedés történt.

A gyermekházasság intézményét főleg a szegénység, az oktatás elérhetetlensége és a helyi hagyományok tartják életben. A problémát súlyosbítja, hogy a térségben különösen gyakoriak a természeti katasztrófák – egy-egy árvíz vagy földrengés alkalmával sokan válnak nincstelenné.

A gyermek menyasszonyoknál sajnos nagy az esély, hogy családon belüli erőszak áldozataivá válnak, vagy hihetetlenül hamar teherbe esnek.

Olvasd el ezt is!

A következő képeken Allison Joyce örökítette meg, ahogy a 15 esztendős lány egy több mint kétszer annyi idős férfihez megy feleségül.

„Nehéz eldönteni, hogy vajon azért sírnak-e, mert nem akarják az esküvőt. Annyit viszont mondhatok, hogy sok lányból, akit megkérdeztem, heves érzelmeket vált ki, milyen hatással van a házasság az életükre” – jegyezte meg a képek kapcsán Liesl Gerntholtz emberi jogi aktivista.

Te mit gondolsz erről? Oszd meg bátran!

Nézd meg a galériánkat>6 kép
Szívet tépő képeken egy igazi gyermekesküvő
Négy hónapja (szinte) kizárólag magam főzök – 18 dolog, amire rájöttem ezalatt

Életemben először elkezdtem minden nap főzni. Nevessetek, ha akartok, nekem ez nagy dolog.

Napi horoszkóp május 27.:a Bakok komoly elhatározásra jutnak, a Halak bátran vállalják a véleményüket

Mielőtt átadod magad a hétvégének, érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!