Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Most már hivatalos: az edzés önmagában nem fogyaszt!

Most már hivatalos: az edzés önmagában nem fogyaszt!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Sőt, ha nem figyelsz mellette a táplálkozásodra, akár hizlalhat is.

A chicagói Loyola Egyetem Stritch Orvosi Iskolájának szakértői éveken keresztül tanulmányozták az elhízás és a sport közötti összefüggést. Végül olyan eredményre jutottak, ami sokakat meglepett...

Olvasd el ezt is!

„A mozgás kulcsszerepet játszik az általános egészségi állapot és az állóképesség javításában. A fogyásnak viszont csak egyetlenegy módja létezik, ami pedig a kalóriacsökkentés” – írták a Journal of Epidemiology hasábjain.

A tudósok rávilágítottak, hogy a sport étvágynövelő hatású lehet, tehát aki ügyet sem vet a bevitt kalóriák mennyiségére és minőségére, súlyvesztés szempontjából hiába izzad meg.

Ez idáig logikus is lenne, ám a szerzőpáros – Dr. Richard Cooper és Dr. Amy Luke – egyenesen azt állítja: nem is muszáj mozogni, elég kis diéta. Nos, a kilók számát tekintve lehet, hogy a passzív koplalás is eredményre vezet, szerintünk viszont biztos, hogy a formás alakhoz elengedhetetlen valamennyi sport.

A szakemberek hozzátették, hogy a lakosság szélsőségesen csekély hányada mozog eleget, ezért is szerencsésebb a „meg nem evett” kalóriák hatására felhívni a figyelmet.


Te el tudod képzelni, hogy a táplálkozás és a sport közül csak az egyikre figyelj?


Vásárolj kedvezményesen augusztus 27-28-29-én a szeptemberi JOY 102. oldalán található kuponokkal, például H&M, C&A, Clinique!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!