Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Az igazán spirituális emberek tippjei a sikerhez

Europress
Az igazán spirituális emberek tippjei a sikerhez
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni nem hókuszpókusz!

1. Fogadd el a helyzetet!

„Az elfogadás azt jelenti, hogy most, ebben a pillanatban ezt kívánja meg tőlem az adott helyzet, és én boldogan cselekszem eszerint.” (Eckhart Tolle)

A helyzeted elfogadása az első lépés – még akkor is, ha meg akarod változtatni. Hiszen csak úgy oldhatod meg, ha legalább sejted, miért kerültél bele, s nem hibáztatsz miatta senkit sem.

Olvasd el ezt is!


2. Törődj a lelkeddel!

Munka, kaja, mindennapi feladatok… Könnyen elveszhetsz a mókuskerékben. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mennyit foglalkoztál ma magaddal, mit tettél a lelki egyensúlyodért! Erre egy kis séta, sport vagy meditáció is ideális.


3. Tudd, hogy egy vagy mindenkivel!

A spiritualitás szintjén nincs értelme összehasonlítgatásnak, versengésnek és pletykáknak. Mindenki emberből van, és senkit sem lehet egy adott szerepben tanúsított viselkedése alapján megítélni. Aki próbára teszi a türelmedet, tulajdonképpen hozzájárul a fejlődésedhez.

Olvasd el ezt is!


4. Igyekezz szabadulni a függőségektől!

„Amikor a jógaoktatóm azt mondta, hogy a függőségektől mentes élet felszabadít, úgy megtetszett az ötlet, hogy jógafüggő lettem” – mesélem ma már nevetve azoknak, akik megkérnek, hogy ezt a pontot magyarázzam el. Szóval fedezd fel a jó dolgokat, de tudd, hogy mind csak eszköz, nem pedig a célod!


5. Szánj energiát a fejlődésre!

Hozd ki a lehető legtöbbet magadból! Menet közben rájössz majd, hogy az a bizonyos „legtöbb” messze felülmúlja a korábbi várakozásaidat. A saját határaid egytől egyig illúziók: olyan falak, amiket te építettél fel, és csak te tudod lerombolni őket, amikor itt az ideje.


Te spirituális alkatnak tartod magad?

Nem találod ki, melyik szuperdögös modellel flörtölt Leonardo DiCaprio - ők lesznek az új álompár?

A világsztár még csak pár napja szingli, máris rányomult a földkerekség egyik legszebb nőjére...

Napi horoszkóp május 29.: a Szüzek komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek a siker érdekében változtatniuk kell az eddigi taktikán

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!