Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Utálod a munkádat? Így találd meg benne a szépet!

giphy
Utálod a munkádat? Így találd meg benne a szépet!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Attól még, hogy nem egy álommeló, lehetsz boldog vele.

Ha mások áradoznak, mennyire szeretik a munkájukat, te csak csendben nézel magad elé, esetleg kitör belőled a panaszáradat? Már reggel a munkaidő végét várod, hétfőn pedig javában a pénteket vizualizálod?

Nem vagy egyedül, és az önsajnálat helyett most sokkal jobb tippekkel segítünk.


1. Tudd, miért vagy ott!

A toplistát az az ok vezeti, hogy „szükségem van a pénzre”. Ezzel semmi gond nincs, hiszen valamiből élni kell. A motiváció állandó szem előtt tartásával sokan javíthatsz a hangulatodon.

Gondolj például arra, hogy mit tesz lehetővé számodra a fizetésed, így máris pozitív érzéseket társítasz az egészhez! Konkrét cél birtokában könnyebb leküzdeni a stresszt.

2. Cselekedj jót!

Ha az embert próbáló helyzetben megőrzöd az emberi értékeidet, a külvilág is sokkal kedvesebben bánik majd veled. A „besavanyodás” az egyik leggyakoribb hiba: ne csússz bele abba, hogy mindent szürkének látsz a saját munkahelyi helyzeted miatt!

Hívd meg a kollégádat egy kávéra, legyél nyitott a jó beszélgetésekre, vagy éppen segíts egy idegennek ebédszünetben. Talán őrültségnek hangzik, de működik, hidd el!


3. Tekints madártávlatból a helyzetedre!

Az önvizsgálat mindig hasznos – pláne olyan helyzetben, amikor úgy érzed, zsákutcába jutott életed valamelyik területe. Nem véletlenül vagy ebben a helyzetben. Valószínű, hogy amikor megtanulod a leckét, és levonod a megfelelő következtetéseket, lehetőséged nyílik majd a továbblépésre.

Nézz körül a múltadban, hogy megfigyelhető-e benne hasonló minta, s vajon mi vezetett el téged a mostani szituációba. A válasz nem mindig könnyű, s talán nem is találod meg azonnal…


Te szereted a munkádat?

Nem találod ki, melyik szuperdögös modellel flörtölt Leonardo DiCaprio - ők lesznek az új álompár?

A világsztár még csak pár napja szingli, máris rányomult a földkerekség egyik legszebb nőjére...

Napi horoszkóp május 29.: a Szüzek komoly kihívással szembesülnek, a Mérlegeknek a siker érdekében változtatniuk kell az eddigi taktikán

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!